Evenimentul Zilei > Actualitate > DIVORȚUL care a ZGUDUIT SHOWBIZ-UL românesc. CULISELE unei relații cu final DRAMATIC
DIVORȚUL care a ZGUDUIT SHOWBIZ-UL românesc. CULISELE unei relații cu final DRAMATIC

DIVORȚUL care a ZGUDUIT SHOWBIZ-UL românesc. CULISELE unei relații cu final DRAMATIC

Misha a dat cărțile pe față! Frumoasa blondă a vorbit pentru prima oară despre despărțirea de Connect-R. Cei doi artiști, care formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din Showbiz-ul românesc au divorțat în urmă cu mai bine de un an. Cu toate acestea, au făcut totul public în urmă cu numai câteva luni. Atât el, cât și fosta lui soție au evitat să vorbească despre motivele care au dus la această decizie.

Misha a oferit primul interviu după divorțul de Connect-R. Artista a vorbit și despre faptul că avea doar 23 de ani atunci când a devenit mama unei fetițe superbe, căreia i-a pus numele Maya.

„Nu m-am gândit la nimic… Pur şi simplu s-a întamplat. M-am îndragostit, eram fericită şi am facut acest pas. Totul a decurs cât se poate de firesc”, a declarat Misha despre relația ei cu Connect-R, pentru revista Viva!

Misha, pe numele din buletin Mihaela Mihalache, este o artistă din România. Ea s-a căsătorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar în septembrie, 2014, ei și-au jurat credință și iubire în fața Lui Dumnezeu. Când şi-au unit destinele, el avea 31 de ani, iar ea, 22. Naşii cuplului sunt Pepe şi Raluca.  Ştefan Mihalache, pe numele de scenă Connect-R, s-a născut pe 9 iunie 1982, în București. El este un artist și actor de hip hop, dance și pop de etnie romă din România. Cei doi artiști au devenit părinți pe 25 ianuarie 2014.