Este vorba despreManuela Oprișiu și Alex Bobicioiu de la “Puterea Dragostei”, care au ales să se despartă la scurt timp după ce își găsiseră, culmea, nași de nuntă.

“În momentul de față, eu și Alex nu mai formăm un cuplu. Pe viitor, doar Dumnezeu știe ce va fi. Îl respect și îl apreciez pe Alex, e un bărbat bun, sufletist și cu multe alte calități care nu s-au văzut la TV, însă relația noastră este, acum, doar una de prietenie”, a dezvăluit Manuela Oprișiu, conform wowbiz.ro.

Manuela a adus în discuție motivul despărțirii de Alex, fost concurent de la “Puterea Dragostei”: “Cred că e vorba de distanță, că nu a fost să fie. Nu avem să ne reproșăm nimic”.

Fosta Miss Alba Iulia, actualmente femeie de afaceri în același oraș, Manuela Oprișiu a mai spus, pentru aceeași sursă, că îi place la nebunie emisiunea la care a participat cel care i-a fost iubit câteva săptămâni:

”Aș vrea să ajung acolo, să fiu concurentă în emisiune. Nu pot să spun că vreun bărbat de acolo mi-a atras în mod deosebit atenția, dar mi-ar plăcea să îi cunosc. Cred că sunt la vârsta la care ar trebui să îmi cunosc dragostea”.