Evenimentul Zilei > Actualitate > DIVORȚ un LUMEA INTERLOPĂ. Soția mafiotului a vorbit despre acest pas:”Avem bani mulți și…”
DIVORȚ un LUMEA INTERLOPĂ. Soția mafiotului a vorbit despre acest pas:”Avem bani mulți și…”

DIVORȚ un LUMEA INTERLOPĂ. Soția mafiotului a vorbit despre acest pas:”Avem bani mulți și…”

Ramona, sau Diamantul roz cum este cunoscută, a vorbit despre un posibil divorț de soțul ei, Adrian Beleaua Corduneanu, un interlop de temut care acum se află după gratii.

Ramona, poreclită ”Diamantul roz”, a revenit în sânul familiei, unde s-a vorbit chiar de un eventual divorț. Doar că ei nici prin gând nu-i trece să facă pasul! Aceasta a declarat pentru Cancan: ”Dacă dau divorț, vă anunț! Nu trebuie să mă căutați voi! Sunt acasă, sunt sănătoasă, sunt bine! Nu mai vreau să dau explicații despre viața mea! Am alte treburi de făcut!”, au fost primele cuvinte ale Ramonei Corduneanu.

A explicat, însă, ce s-ar întâmpla în cazul în care ar ajunge la o despărțire oficială de cel supranumit ”Beleaua”. ”Nu pot să dau divorț pentru că avem foarte multe bunuri în comun, e vorba de foarte mulți bani la mijloc, de foarte multe proprietăți… Am avea și foarte multe taxe de plătit, dacă am vrea să divorțăm. Nu dăm divorț!”, a punctat Ramona.

Doamna Corduneanu a ținut să spună că situația în care se află copiii săi, în urma scandalului iscat la începutul acestei luni, nu e deloc confortabilă, ei având de suferit. ”Nu mai vreau să mai apar… Am copii la grădiniță, la școală! Eu sunt acum cu amărăciunile mele, cu problemele mele! Toți mă întreabă ce fac, aia, aia… Dar nu mai vreau! Copiii au probleme, învățătorii se uită mai aiurea la ei de când cu scandalul ăsta! Nu este vorba despre mine, nu, este vorba de copii…”,  a fost apelul disperat al Ramonei.