Divorț incredibil în România. Un personaj controversat „își lasă” soția

Divorț incredibil în România. Un personaj controversat „își lasă” soția

Mihai Necolaiciuc, fostul șef de la CFR, a decis să se despartă de soția sa, Sânziana. Toate demersurile au fost deja făcute la Judecătoria Sectorului 2 din Capitală.

Fostul director de la CFR a fost protagonistul mai multor episoade controversate. A fost arestat în America, extrădat la București și a petrecut mai mulți ani în spatele gratiilor.

Mihai Necolaiciuc a cerut magistraților desfacerea căsătoriei. Fostul șef de la CFR divorțează de Sânziana, femeia care i-a fost alături în momentele dificile din viață.

În urmă cu câteva zile, la Judecătoria Sectorului 2 din București, Mihai Necolaiciuc a înregistrat o acțiune în instanță ce are ca obiect divorțul. Procesul lui Necolaiciuc se preconizează a fi de durată, scrie Cancan.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fostul director general al CFR Mihai Necolaiciuc a fost condamnat definitiv pe data de 23 noiembrie 2016, de Curtea de Apel Bucureşti, la opt ani de închisoare, în dosarul în care a fost acuzat de abuz în serviciu. Prejudiciul produs companiei feroviare de către Necolaiciuc şi mai mulţi foşti şefi din CFR şi administratori de firme a fost estimat la 57 de milioane de euro.

Din pedeapsa lui Necolaiciuc a fost scăzută perioada în care a stat în arest preventiv, respectiv din 17 iunie 2009 până în 26 ianuarie 2012, şi perioada din 17 octombrie 2014 până în 17 iulie 2015, când a fost eliberat condiţionat din executarea unei alte pedepse, de patru ani şi şase luni închisoare, la care a fost condamnat definitiv în 17 octombrie 2014.

În iulie 2015, după ce a executat nouă luni de închisoare, Necolaiciuc a primit o decizie definitivă de eliberare condiţionată din partea magistraţilor de la Tribunalul Bucureşti, fostul director al companiei CFR fiind pus atunci în libertate.