Evenimentul Zilei > Actualitate > Divorț incredibil în România. Un personaj controversat „își lasă” soția
Divorț incredibil în România. Un personaj controversat „își lasă” soția

Divorț incredibil în România. Un personaj controversat „își lasă” soția

Mihai Necolaiciuc, fostul șef de la CFR, a decis să se despartă de soția sa, Sânziana. Toate demersurile au fost deja făcute la Judecătoria Sectorului 2 din Capitală.

Fostul director de la CFR a fost protagonistul mai multor episoade controversate. A fost arestat în America, extrădat la București și a petrecut mai mulți ani în spatele gratiilor.

Mihai Necolaiciuc a cerut magistraților desfacerea căsătoriei. Fostul șef de la CFR divorțează de Sânziana, femeia care i-a fost alături în momentele dificile din viață.

În urmă cu câteva zile, la Judecătoria Sectorului 2 din București, Mihai Necolaiciuc a înregistrat o acțiune în instanță ce are ca obiect divorțul. Procesul lui Necolaiciuc se preconizează a fi de durată, scrie Cancan.

Fostul director general al CFR Mihai Necolaiciuc a fost condamnat definitiv pe data de 23 noiembrie 2016, de Curtea de Apel Bucureşti, la opt ani de închisoare, în dosarul în care a fost acuzat de abuz în serviciu. Prejudiciul produs companiei feroviare de către Necolaiciuc şi mai mulţi foşti şefi din CFR şi administratori de firme a fost estimat la 57 de milioane de euro.

Din pedeapsa lui Necolaiciuc a fost scăzută perioada în care a stat în arest preventiv, respectiv din 17 iunie 2009 până în 26 ianuarie 2012, şi perioada din 17 octombrie 2014 până în 17 iulie 2015, când a fost eliberat condiţionat din executarea unei alte pedepse, de patru ani şi şase luni închisoare, la care a fost condamnat definitiv în 17 octombrie 2014.

În iulie 2015, după ce a executat nouă luni de închisoare, Necolaiciuc a primit o decizie definitivă de eliberare condiţionată din partea magistraţilor de la Tribunalul Bucureşti, fostul director al companiei CFR fiind pus atunci în libertate.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: