Evenimentul Zilei > Actualitate > Divorț în familia Iorgulescu? Certuri imense după accidentul lui Mario
Divorț în familia Iorgulescu? Certuri imense după accidentul lui Mario

Divorț în familia Iorgulescu? Certuri imense după accidentul lui Mario

Dramele se țin lanț în familia lui Gino Iorgulescu. După ce fiul său a ajuns în comă la spital, în urma unui accident rutier, iar starea sa nu este de loc bună, acum se anunță și un divorț în familie.

Mario Iorgulescu a ajuns la spital în comă, în urma unui accident rutier pe care l-a provocat pe Șoseaua Chitilei, în care un alt tânăr, de 24 de ani, și-a pierdut viața.

Tânărul a fost transferat, luni, la un spital din Italia, pentru a primi îngrijiri medicale. Transferul a avut loc la cererea familiei, deși medicii români au explicat că nu e recomandabil. Deja a fost nevoie ca Mario să fie conectat la aparate, pentru că organele lui au început să cedeze, după cum ar fi relatat recent anumite surse medicale.

”În cursul dimineţii de astăzi (23 septembrie 2019), la cererea expresă a familiei şi contrar recomandărilor medicale, pacientul Mario Iorgulescu a părăsit Spitalul Elias în vederea continuării tratamentului într-o ţară din UE”, informează reprezentanţii Spitalului Elias.

În tot acest acest timp, în familia Iorgulescu au apărut și alte probleme grave.

Nepotul și, totodată, finul de botez al lui Gino Iorgulescu, Petre Gino, divorțează de soţia sa. Numele lui Gino Petre apare într-un proces intentat de femeie, prin care cere majorarea pensiei de întreținere stabilite. Următorul termen al procesului este programat miercuri, 25 septembrie.

Sursa: Cancan.ro