Editura Evenimentul si Capital

Divizia Presă a Binomului SRI-DNA a primit ordin să-l execute pe Florian Coldea!

Autor: | | 5 Comentarii | 4457 Vizualizari

Binoumul SRI-DNA. Despre adevărații stăpâni ai siteurilor de știri și polemica legată de creditele de la Bancorex.

1. Siteul ziare.com e Vocea SRI, nu Vocea lui Coldea!

În mai multe rînduri am scris pe cristoiublog.ro că pentru mine ziare.com e o sursă sigură de informații despre ce vrea să spună SRI opiniei publice. Deși are un purtător de cuvînt, SRI a preferat și preferă să apeleze la Divizia Presă a Binomului SRI-DNA pentru a reacționa la evenimentele mari și mici ale României din ultima vreme. ziare. com, un site cu finanțare obscură (spre deosebire de ziare și televiziuni, multe site-uri, printre care și ziare.com, Hotnews, păstrează la secret numele acționarilor), e una dintre vocile SRI. Victor Ponta a susținut că e Vocea lui Coldea. Fără să-l contrazic direct, eu am susținut că e Vocea SRI, precizînd astfel că Florian Coldea conducea Divizia Presă prin intermediul unei mașinării comandate de altcineva, probabil de generăleasa cu vacanțe de lux, Elena Istode, albită de Comisia de verificare internă a SRI și de Comisia de control al SRI. Viața mi-a dat mie dreptate. Florian Coldea a plecat din SRI. Divizia Presă, în frunte cu ziare.com și Hotnews continuă să transpună Ordinele pe Unitate de la SRI. Ceea ce înseamnă că mașinăria a trecut, cu comandant cu tot, din mîinile lui Florian Coldea în mîinile altcuiva.

Dovada?ziare.com, vineri, 27 martie 2017, îl acuză pe Florian Coldea, Stăpînul de pînă mai ieri, că a complotat pentru alegerea lui Victor Ponta ca președinte. Victor Ponta, care știe mai bine decît mine despre rolul crucial al lui Florian Coldea în alegerea lui Klaus Iohannis ca președinte, va fi rămas uluit la o asemenea acuzație.Pe mine însă nici măcar nu mă miră.Pentru că spre deosebire de Victor Ponta eu am susținut tot timpul că ziare.com e Vocea SRI și nu a lui Florian Coldea. Acum a venit ordin pe unitate ca pe seama lui Florian Coldea să fie puse toate relele din lume. Și Divizia Presă se execută!

2. Petre Roman sugerează că Traian Băsescu ar deține unul dintre cele mai mari mistere postdecembriste: Lista celor care au luat credite de la Bancorex și nu le-au mai dat înapoi, pentru că banca a fost falimentată dinadins. Așa o fi?!

Între mine și Petre Roman a avut loc în zilele din urmă o corespondență pe care o reproduc mai jos.Anticipînd, atrag atenția că schimbul de e-mailuri dintre mine și Petre Roman se referă la una dintre cele mai mari lovituri mafiote din postdecembrism :Falimentul provocat al Bancorex.Prin acest faliment, persoane importante din România de după decembrie 1989 au rămas cu sumele uriașe luate drept credit, deoarece n-a mai fost nevoie să le dea înapoi.Lista celor care aveau credite luate de la Bancorex în momentul prăbușirii a rămas și azi secretă.

Cine o are ?Petre Roman sugerează că Traian Băsescu.Așa o fi ?

Ion Cristoiu către Petre Roman

Stimate domnule Petre Roman,

Din presa scrisă am aflat că în cîteva rînduri ați semnalat la televiziunile se știri existența unui mister postdecembrist trecut cu vederea de opinia publică:Lista cu cei care au luat bani de la Bancorex și nu i-au mai returnat, deoarece Banca s-a prăbușit mai mult sau mai puțin întîmplător.

Mi-am amintit că o situație asemănătoare s-a întîmplat și cu lista celor care au scos bani de la FNI cu puțin timp înainte de prăbușirea Fondului. Mă așteptam ca aducerea lui Nicolae Popa în țară să fi fost un prilej de scoatere la iveală a Listei, deoarece respectivul a fost într-un fel partea executivă a FNI. Din cîte ați observat, pentru aducerea lui Nicolae Popa s-au cheltuit sute de mii de euro. Cu toate acestea, deținătorul atâtor mistere în privința FNI, n-a spus nimic deosebit pînă acum.

Sigur faci aceeasi greseala! Cum se fierb ouale pentru a le vopsi de Paste! Ce nu stiai!

Pagina 1 din 2

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Opinii EVZ

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI