Divertisment fără subiecte de scandal, la Prima TV

Divertisment fără subiecte de scandal, la Prima TV

Noua emisiune "F Pod. Podul lui Finţescu" dezvăluie telespectatorilor secretele frumoase ale vedetelor.

Solişti, trupe, manageri de formaţii, producători muzicali, compozitori, modele atât masculine, cât şi feminine, actori, regizori sau scenarişti sunt invitaţi de astăzi, de la ora 11.30, la Prima TV în "F Pod, Podul lui Finţescu".

"Vom vedea cam tot ce interesează publicul tânăr din România. Nu vom dezbate însă subiecte legate de scandaluri şi alte cancanuri din lumea mondenă. Vrem să-i arătăm pe invitaţi exact aşa cum sunt, fără artificii de imagine", promite prezentatorul Dan Finţescu.

Mihai de la Hi-Q a vrut să fie corespondent de război

Ne puteți urmări și pe Google News

Ştiaţi că Mihai, unul dintre componenţii trupei Hi-Q, voia să se facă reporter de război? Sau ce reprezintă tatuajele pentru membrii trupei "Lucky Man Project"? Acestea sunt subiectele ce se vor purta în "Podul lui Finţescu".

"Nu vreau să-mi pun invitaţii în situaţii incomode şi să dezbat subiecte de tabloid. Întrebările vor fi comode şi le vor permite invitaţilor să-şi arate o latură pentru care pare că nu mai este loc, într-un showbiz inundat de scandaluri. Într-una din emisiuni, de exemplu, Mihai de la Hi- Q chiar ne-a dezvăluit că vroia să fie corespondent de război. După ce a avut şansa să ajungă în Afganistan, şi-a dat seama că meseria asta nu i se potriveşte. Asta ne dorim - să aflam lucruri pe care publicul nu le ştie încă despre vedetele invitate", a adăugat pre zentatorul.

Playere mp3 drept premiu

Din emisiune nu vor lipsi concursurile. În fiecare zi se va posta o întrebare pe pagina de facebook a emisiunii (http://www.facebook. com/FPodPlace) unde cine răspunde corect are şansa să câştige unul dintre mp3 playerele cu radio oferite de Kiss FM. Astăzi, în emisiune se va vorbi despre tatuaje cu Oana Radu ( tattoo artist), Mircea Zara (VJ), Cristian Mitrea (organizator tattoo party) şi membrii trupei Lucky Man Project. "Nu vom dezbate subiecte legate de scandaluri şi alte cancanuri din lumea mondenă." DAN FINŢESCU, prezentator