Dispută în USL: Chiliman îl acuză pe Vanghelie de "trocuri" cu Udrea

Dispută în USL: Chiliman îl acuză pe Vanghelie de "trocuri" cu Udrea

Liderul liberalilor din Bucureşti spune că semnarea protocolului USL la nivelul capitalei este blocată de colaborarea dintre Marian Vanghelie şi PDL.

Liderul PNL Bucureşti Andrei Chiliman l-a acuzat pe Marian Vanghelie că prin intermediul consilierilor social-democraţi susţine interesele PDL în Capitală. Chiliman a adăugat că nu se va semna protocolu  USL la nivelul Capitalei până ce PSD nu va renunţa la colaborarea cu PDL. "Nu am răspuns la această întrebare, după părerea mea la PSD sunt o serie de lucruri care trebuie clarificate în interiorul partidului, diverse atitudini, şi după ce vor fi clarificate, se va putea semna", a declarat Andrei Chiliman atunci când a fost întrebat când se va semna protocolul alianţei PSD-PNL la nivelul Bucureştiului. Chiliman: Vanghelie a dat principiile pentru banii lui Udrea

El a adăugat că PSD a votat alături de PDL "un buget care e împotriva intereselor dezvoltării Bucureştiului". "Nu spun că nu erau necesari nişte bani pentru străzile secundare din sectorul 5, dar când faci asemenea trocuri trebuie să le faci corect, pe principii. Au lăsat principiile deoparte şi au votat alături de PD ciuntirea unui buget care era orientat spre dezvoltare şi investiţii, l-au făcut orientat spre consum", a mai spus Chiliman.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni că protocolul USL la nivelul Capitalei va fi semnat în zilele următoare, după votul din CGMB asupra bugetului Bucureştiului.

Ne puteți urmări și pe Google News