Evenimentul Zilei > Actualitate > Se ANUNȚĂ o DISPARIȚIE-FULGER de pe scena teatrului românesc? Un ACTOR FAIMOS vorbește despre PUȚINUL TIMP care i-a mai RĂMAS
Se ANUNȚĂ o DISPARIȚIE-FULGER de pe scena teatrului românesc? Un ACTOR FAIMOS vorbește despre PUȚINUL TIMP care i-a mai RĂMAS

Se ANUNȚĂ o DISPARIȚIE-FULGER de pe scena teatrului românesc? Un ACTOR FAIMOS vorbește despre PUȚINUL TIMP care i-a mai RĂMAS

Un celebru actor, care face parte din grupul de interpreți care au ajuns la pensie, fără voia lor, în urma situației tensionate care s-a produs la Teatrul Odeon, revine în atenția publicului.. În acest context, artistul vorbea despre tristețea „intrării în istorie”. Acum, acesta face un anunț cu iz de premoniție care îi va întrista pe toți fanii săi.

După ce, acum două săptămâni, Florin Zamfirescu făcea publică informația că a fost dat afară de la Teatrul Odeon, criticând-o dur pe directoarea instituției, Dorina Lazăr, actorul privește sumbru viitorul.

 

Cariera lui a fost încheiată, în mod forțat, la 65 de ani, iar anii pe care îi mai are de trăit, ar vrea să îi petreacă într-un context politic cu totul diferit.

„Nu știu cât mai am de trăit! M-am retras din lupta pentru normalitate, am simțit că suntem prea puțini pentru asta… Prea puțini în față prostiei, a egoismului, a obtuzitatii și mai ales împotriva canaliilor politice”, scria Florin Zamfirescu, un critic dur al climatului politic actual, guvernat de coaliția PSD-ALDE.

Totuși, actorul speră că se va schimba ceva în România, cât timp mai este el în viață.

„Aș vrea însă să apuc momentul când poporul nostru se va trezi și nu va mai legitimă hoți comuniști, cum au făcut cu PSD-ul. Când vor ieși cu toții la vot și vor vota responsabil și conștient…Ar fi posibil?”, a încheiat actorul, potrivit România TV.