Discuție telefonică între Ponta și "șeful spionilor", dezvăluită PE SURSE

Discuție telefonică între Ponta și "șeful spionilor", dezvăluită PE SURSE

O discuție telefonică purtată între Victor Ponta, președintele PSD, și premierul desemnat Mihai Răzvan Ungureanu, directorul SIE, a fost relatată de jurnaliști care citează surse din USL.

Potrivit surselor citate de mediafax.ro, "premierul desemnat Mihai Răzvan Ungureanu l-a sunat, astăzi, pe preşedintele PSD Victor Ponta, pentru o întrevedere legată de formarea şi învestirea noului Guvern". Ponta i-a spus lui Ungureanu, potrivit surselor care au auzit discuția telefonică dintre cei doi, că acceptă întrevederea, dar că decizia USL rămâne aceeași: nu va susține guvernul Ungureanu. Aceleaşi surse "au mai arătat că decizia politică a USL nu este îndreptată împotriva persoanei Mihai Răzvan Ungureanu, ci este o problemă politică legată de actualul context al solicitărilor USL privind organizarea anticipatelor". 

Aceleaşi surse au mai relatat că din discuţia celor doi nu a reieşit nici o dată precisă pentru eventualele discuţii şi nici dacă la acestea ar putea participa şi preşedintele PNL Crin Antonescu.

Ne puteți urmări și pe Google News