Evenimentul ZileiInternationalDiscurs INCREDIBIL al Madonnei, la mitingul de ieri: „M-am gândit mult să ARUNC în AER Casa Albă”

Discurs INCREDIBIL al Madonnei, la mitingul de ieri: „M-am gândit mult să ARUNC în AER Casa Albă”

Discurs INCREDIBIL al Madonnei, la mitingul de ieri: „M-am gândit mult să ARUNC în AER Casa Albă”
Madonna a creat vâlvă la Marşul Femeilor din Washington, chiar în prima zi a preşedintelui Trump, instalat la Casa Albă. Vedeta a ţinut un discurs presărat cu injurături în care ţi-a declarat furia pentru că "binele nu a câştigat în aceste alegeri".

Peste doua milioane de oameni au luat parte la manifestaţiile anti-Trump organizate în mai multe oraţe din Statele Unite. La Washington, Madonna le-a spus femeilor aflate la protest că s-a gândit mult sa arunce în aer Casa Albă, dar e conştienta că asta nu va schimba faptul că Donald Trump este acum noul preşedinte.

"A fost nevoie de un moment îngrozitor pentru a ne trezi…. Binele nu a câştigat aceste alegeri, însa binele va câştiga până la urma" a spus Madonna în faţa milioanelor de oameni strânşi la Washington.

Starul pop a anunţat că acest marş al femeilor reprezintă începutul unei "revoluţii", însă momentul care a atras atenţia cel mai mult a fost acela în care a spus ca "s-a gandit să arunce în aer Casa Albă".

Despre inaugurarea lui Donald Trump vedeta americană a spus că este "furioasă" si "scandalizată", informează protv.md.


Accesează: