Evenimentul Zilei > Social > DIRECTORUL transportului public Oradea și-a dat demisia ca să plece în Abu Dhabi
DIRECTORUL transportului public Oradea și-a dat demisia ca să plece în Abu Dhabi

DIRECTORUL transportului public Oradea și-a dat demisia ca să plece în Abu Dhabi

Directorul transportului public din Oradea, Csuzi Istvan, a părăsit postul de conducere pentru a pleca în Abu Dhabi.

Anunțul a fost făcut chiar de Istvan, care a precizat că își dă demisia și că de la 1 mai va ocupa funcția de director general al unei firme de transport public în Abu Dhabi. Fostul director OTL a punctat că viitorul contract va fi nelimitat, iar la fiecare doi ani o să îi fie reînnoit permisul de muncă.

Funcția de director OTL va fi asigurată sub forma unui interimat de directorul tehnic Viorel Mircea Pop, anunță bihon.ro.

Ilie Bolojan s-a declarat mulțumit de activitate companiei. „OTL a făcut progrese importante în acești ani și comparând indicatorii cu alte orașe identice din România am constatat că sunt incomparabili mai buni. Asta nu înseamnă că la OTL lucrurile sunt perfecte, mai avem o grămadă de lucruri de făcut”. În limita resurselor avute la dispoziție, eu cred că oamenii aceștia au făcut niște progrese importante. Îi mulțumesc domnului Csuzi și colegilor de la OTL și îi urez succes”.

Viorel Mircea Pop va ocupa funcția de director OTL pe perioada următoarelor luni. „Mulțumesc pentru încrederea pe care mi-a acordat-o domnul primar pe următoarele șase luni. În continuare sperăm ca activitatea să se desfășoare la fel de bine și managerul care va veni la OTL să nu dezamăgească”, a declarat directorul interimar Viorel Mircea Pop.