Evenimentul Zilei > Social > Directoarea şcolii în care trei eleve au căzut în hazna a fost demisă
Directoarea şcolii în care trei eleve au căzut în hazna a fost demisă

Directoarea şcolii în care trei eleve au căzut în hazna a fost demisă

Conducerea Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa acuză directoarea că nu a supravegheat corect elevii, motiv pentru care o fetiță de opt ani și-a pierdut ieri viața după ce-a căzut în WC-ul din curtea școlii.

"Directoarea şcolii din Viişoara, Loredana Stan, a fost demisă, principalul motiv fiind nesupravegherea elevilor. Directoarea era în funcţie cu delegaţie”, a precizat, pentru Agerpres, inspectorul şcolar general Ion Sorin.
Dosar penal
Trei eleve de clasa a doua au căzut în hazna luni, una dintre ele fiind scoasă decedată. "Cele trei fetiţe au căzut în hazna, în timpul recreaţiei, două au fost scoase de un angajat al unităţii de învăţământ, iar lipsa celei de-a treia eleve a fost observată mai târziu, când au fost reluate cursurile şi învăţătoarea a făcut prezenţa în clasă. În cauză a fost deschis un dosar penal", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, Raluca Florescu.
În urma incidentului şi Inspectoratul Şcolar a demarat o anchetă, prima măsură fiind demiterea directorului şcolii din Viişoara.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: