Dinescu, înlocuit de la şefia vânătorilor doljeni

Dinescu, înlocuit de la şefia vânătorilor doljeni

Poetul Mircea Dinescu nu mai este de astăzi preşedintele Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) din Dolj. Decizia a fost luată ieri, în cadrul unei adunari extraordinare a membrilor asociaţiei.

În urma adunării extraordinare, la frâiele filialei doljene a AJVPS a ajuns un nou consiliu de conducere, în frunte cu preşedintele Cornel Panait, un om de afaceri din Craiova.

”În cadrul adunării extraordinare s-a ales o nouă conducere statutară. Independent de asta, mai mulţi dintre membrii vechi ai asociaţiei îl contestaseră în instanţă pe domnul Dinescu, tocmai pentru că nu era membru la noi, dar ajunsese prin minune preşedinte. A fost o măgărie ce s-a întâmplat la adunarea trecută, au fost unii care l-au băgat la înaintare, că are notorietate ca să impresioneze oamenii doar cu numele”, a spus Panait.

Numire contestată

Ne puteți urmări și pe Google News

Alegerea lui Mircea Dinescu ca şef al vânătorilor doljeni a fost constestată în luna februarie, contestatarii arătând că poetul nu poate ocupa funcţia de preşedinte întrucât nu era membru al AJVPS Dolj. Printre contestatarii “latifundiarului de Cetate” s-a aflat şi fostul subprefect de Dolj, Ion Groza, cunoscut ca vânător împătimit.

“Sunt multe lucruri în neregulă, care trebuiesc îndreptate şi pentru asta ne trebuia un preşedinte ales statutar. Domnul Dinescu nu ştiu cum ajunsese preşedinte, pentru că nici măcar nu e membru la noi la Dolj. El, din câte ştiu, e membrul unei asociaţii de vânătoare private din capitală pe nume Acvila”, a spus Groza.

În replică, la toate acuzaţiile aduse, poetul Mircea Dinescu a declarat pentru un post local de televiziune din Craiova că din funcţia primită urmărea doar să schimbe în bine imaginea asociaţiei. “Nu ţin cu dinţii de această funcţie. Însă eu, eram de partea vânătoriilor simpli din judeţ, nu de partea celor puşi pe îmbăgăţire, care duc o luptă oarbă pentru fondurile de vânătoare şi luciu de apă”, a spus Dinescu.

CITIŢI ŞI:

Mircea Dinescu a devenit şef peste vânători şi pescari cu scandal