Evenimentul Zilei > Sport > Dinamo, un fel de Mănăstirea Argeșului. Ziua se construiește, noapte se năruie
Dinamo, un fel de Mănăstirea Argeșului. Ziua se construiește, noapte se năruie

Dinamo, un fel de Mănăstirea Argeșului. Ziua se construiește, noapte se năruie

Ionuț Negoiță a anunțat că negocierile cu spaniolii sunt departe de-a se încheia cu o înțelegere.

Ionuț Negoiță a anunțat că negocierile cu partea spaniolă sunt departe de-a fi rezolvate și sunt departe de finalizare. Finanțatorul de la Dinamo se înțelege mai bine cu suporterii echipei, care au format un comitet de salvare al „roș-albilor”. Așa că, în acest moment, Dinamo este departe de-a intra pe mâna oamenilor de afaceri din Spania, deși sâmbătă seara informația era dată ca fiind certă.

„Există o colaborare mai bună și intensă cu suporterii. Ei au pus bani în ultima vreme pentru a se lua licență și au cumpărat și 10% din acțiuni. Ei și eu avem intenția ca Dinamo să rămână pe linia de plutire. Ce va fi e greu de anticipat. Eu îmi doresc tot mai mult ca ei să preia frâiele. Le-am zis Eu vă cedez Dinamo și voi negociați cu cine vreți.

În ultima vreme au fost negocieri forțate din parte părții spaniole conduse de Menendez. Chipurile au fost negocieri. Ajunsesem la un acord. Noi le-am trimis ceva, ei ne-au dat înapoi altceva. Joi le-am zis fanilor ce mi-au trimis spaniolii. Dacă suporterii sunt de acord cu propunerea lor și acceptă condițiile, eu le dau Dinamo.

Vând Dinamo pe 1 leu, îmi asum și eu ceva. Problema e că spaniolii nu vor să-și asume nimic. Dar dacă fanii dau undă verde, facem tranzacția. Nu știu cine este în acest fond de investiții. Nu am nicio garanție, doar pretenții și intoxicări”, a spus Negoiță pentru gsp.ro.

„Dacă Ioan Andone să își asume și să garanteze personal că oamenii sunt de încredere și nu e nicio problemă. Facem vânzarea. Am văzut că este destul de vocal în ultima vreme. Problema cea mai mare e că vorbește pe lângă subiect! El nu e un om sărac, face blocuri și are vilă la Marbella. Poate să facă un act oficial prin care să spună Eu garantez cu bunurile astea pentru oamenii respectivi.

De-a lungul timpului am vorbit cu diverși oameni de afaceri interesați să preia Dinamo. Vedeam niște chipuri pe FaceTime, știam cu cine vorbesc. Acum nu am văzut nicio figură, niciun extras de cont”, a mai afirmat omul de afaceri.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: