Dinamo face schimbări mari după un sezon dezastruos. A pus ochii pe un celebru jucător

Dinamo face schimbări mari după un sezon dezastruos. A pus ochii pe un celebru jucător Iulian Mihăescu a fost dat afară după 39 de ani petrecuți la Dinamo. Sursa Foto: Facebook

Dinamo a avut un meci dezastruos la Miercurea Ciuc, 0-0 cu Csikszereda, dar a reușit să rămână în Superliga datorită victoriei de acum o săptămână, scor 2-0 pe Arena Națională. Clubul vrea să nu mai repete eșecurile din ultimele două stagiuni de mercato.

Dinamo îl vrea înapoi pe Gicu Grozav

Se pare că Dinamo vrea să-i propună o ofertă greu de refuzat lui Gicu Grozav, 33 de ani, căruia i-a expirat angajamentul cu Petrolul Ploiești. Ardeleanul a mai fost de două ori jucătorul lui Dinamo, în 2015 și 2018.Ultima oară, a plecat din echipă imediat după meciul de Cupa României cu Csikszereda, în care fotbalistul s-a numărat printre cei ce au ratat la loviturile de departajare.

Gicu Grozav

Gicu Grozav. Sursa foto Youtube

Mai multe surse au spus că Gicu Grozav revine miercuri din vacanță și că se va decide la ce echipă să meargă. Mai are și alte oportunități din Liga 1, dar și din Ungaria, însă fotbalistul vrea să rămână în țară. El nu vrea să părăsească România pentru că soția sa, jucătoarea de handbal Sorina Grozav (Rapid), este însărcinată.

De ce vrea să plece de la Petrolul Ploiești

Cei de la Petrolul erau convinși că l-au convins pe Gicu să continue în galben-albastru, dar situația s-a schimbat. Acesta ar vrea să meargă la altă echipă din cauza problemelor financiare cu care s-a confruntat gruparea în ultimii ani. Lui Gicu îi expiră contractul cu prahovenii la finele lunii iunie.

Ne puteți urmări și pe Google News
Gicu Grozav

Gicu Grozav. Sursa foto Wikipedia

Gicu Grozav are o slăbiciune pentru Dinamo. A fost și membru DDB. Cu toate astea, el a plecat din echipa „câinilor” după acel penalty ratat la Miercurea Ciuc. El ar putea îmbrăca, din nou, tricoul „roș-alb”, și ar purea renunța definitiv la Petrolul Ploiești, unde este nevoit să facă naveta zilnic.

Ce salariu ar putea primi la Dinamo

La Dinamo i s-a oferit un salariu aproximativ la fel ca străinilor aduși în iarna lui 2024 la echipă: 13.000 de euro/lună. Chiar dacă a avut probleme cu banii, echipa și-a plătit jucătorii la timp și nu a scăzut niciun salariu, potrivit GSP.