Jurnaliștii de la Paginademedia susțin că articolul „Cum răspunde noul ministru al Dezvoltării imaginilor cu noroaiele de la sate din reportajele TV” a fost postat pe site, făcând trimitere la materialul celor de la Recorder. Ciudat este faptul că deși materialul ocupa un loc fruntaș în topul știrilor de pe site, ulterior acesta a fost șters.

Potrivit sursei citate, articolul a fost scos în urma unor „intervenții de sus”. Ca urmare a acestora, linkul a dispărut. Ba mai mult, reportajul a dispărut și de pe postul Digi24.

Recorder:„ Milioane de euro fraudate prin programul care „a scos țara din noroaie” – era titlul preluării de pe site-ul Digi24.ro

Pe scurt, preluarea făcea un rezumat al reportajului Recorder:

Un material al Recorder.ro arată cum acționează politicienii când vine vorba de viitorul României: l-au transformat într-o uriaşă schemă de partid pe foarte mulţi bani.

O investigație a jurnalistului Alex Nedea, pentru Recorder.ro, arată că cel mai mare program de modernizare a satului românesc din ultimii 30 de ani este, într-o bună măsură, un jaf generalizat: lucrări făcute de mântuială și cu prețuri supraevaluate de zeci de ori; telefoane venite direct din Guvern care condiționează acordarea finanțărilor în funcție de alegerea firmei cu care se face lucrarea; primari care se ascund sau se îmbolnăvesc instantaneu când presa le cere explicații.