Evenimentul Zilei > Actualitate > Digi 24, „pe sticlă” de mărțișor
Digi 24, „pe sticlă” de mărțișor

Digi 24, „pe sticlă” de mărțișor

Canalul de știri își începe emisia din 1 martie, de la ora 19.00. Vedetele postului: Adriana Muraru, Liana Alexandru, Luca Niculescu, Cosmin Prelipceanu, Emma Zeicescu, Cosmin Stan și Laura Teodoru.

Începând cu 1 martie, de la ora 19.00 și într-un format full HD, Digi24 se alătură canalelor de sport Digisport 1, 2 si 3, canalului DIGI Film și postului muzical Utv, membre ale grupului RCS& RDS. Zilnic, 24 de ore din 24, canalul va aduce “actualitatea în direct, aici și acum”, prin intermediul știrilor.
George Orbean, project manager Digi24, spune că postul Tv este mult mai mult decât un nou canal de știri. „Suntem parte a unui proiect ambițios, vrem să readucem în prim plan știrea de calitate, tratată jurnalistic, să evitâm mondenul și de aceea în emisiunile Digi24 vorbim despre creativitate, inovație. Punem întrebari, oferim orizonturi de gândire, aducem în prim plan tineri talentați, entuziaști, îndrăzneși și redescoperim valorile autentice”, a explicat George Orbean.

Cu echipamente de ultimă generație și o investiție majoră pe piața media din România echipa de jurnaliști de la Digi TV își propun să ofere telespectatorilor o alternativă pentru informare. Emma Zeicescu, Liana Alexandru, Adriana Muraru, Cosmin Prelipceanu, Luca Niculescu și Cosmin Stan sunt doar câțiva dintre jurnaliștii care s-au alăturat canalului Digi24.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.