Diana Dumitrescu: de la cratiţă pe blog

Diana Dumitrescu: de la cratiţă pe blog

Diva sexy din "Pariu cu viaţa" se declară pasionată de gătit. Cu ajutorul lui îşi face blogul mai picant.

Diana Dumitrescu, amanta sexy, ambiţioasă, vicleană şi periculoasă din "Pariu cu viaţa", are o mare pasiune: gătitul. Dacă personajul său, Andreea Rădulescu, din serialul difuzat în fiecare luni, de la 20.30, la Pro TV, face tot posibilul să supravieţuiască într-o lume în care primează banii, Diana se descrie ca fiind o persoană normală, caldă şi atentă, care nu trece prin evenimente deosebite şi e foarte pasionată de gătit. EVZ: Cum merge căsnicia? Diana Dumitrescu: Suntem foarte bine, încercăm ca tot timpul liber să ni-l petrecem împreună, mergem la masă, mergem la film sau pur şi simplu stăm acasă şi ne gătim unul altuia, mai mult eu. Ce delicii culinare îi pregăteşti soţului? Îmi place să gătesc foarte mult. Mai ales când am timp. Îmi place să încerc reţete noi, din cărţile de bucate pe care le-am cumpărat împreună. Nu sunt neapărat reţete tradiţionale... ci tradiţional fusion... nu ştiu exact cum să-l denumesc. Uneori, adaug după ochi şi gust ingrediente la nişte reţete tradiţionale şi ies foarte bune.

Lui Ducu (soţul Dianei Dumitrescu - n.r.) îi plac mult dulciurile şi mie îmi place să mă joc. Şi atunci cel mai des fac prăjituri. Ducu este mereu surprins când gătesc. De multe ori sunt şi eu obosită, dar mă relaxez atât de mult când gătesc, încât nu mai ţin cont şi îl aştept acasă cu masa pregătită. Am înţeles că vorbeşti de reţete şi pe blog? Uneori stau şi mă tot gândesc ce să scriu pe blog, nu de alta, dar oamenii vor lucruri noi, inedite, despre mine şi... Am o viaţă cât se poate de normală, încât nu prea am ce povesti. Aşa că m-am gândit să stabilesc o zi pe săptămână când să gătesc. Dar nu orice, ci reţete noi, pe care nu le-am încercat, mai simple sau mai complicate. Şi să postez rezultatul. Indiferent care ar fi el. Pentru că, să recunoaştem, nu tot timpul ne ies mâncărurile, mai ales când încerci reţete noi. Se mai întâmplă să arzi mâncarea şi tot felul de alte accidente care se petrec în bucătărie. Ce îţi place cel mai mult să experimentezi? Prăjiturile sunt pasiunea mea şi preparatele la cuptor. Dar dacă aş găsi să îmi cumpăr mai multe ingrediente ce se folosesc, în general, în laboratoarele de prăjituri, cum ar fi coloranţi, marţipan, cred că m-aş juca non stop. Cât găteşti pe săptămână? De două-trei ori, mai nou. Există săptămâni când nu gătesc deloc, altele în care fac câte ceva în fiecare zi. Depinde. Cum îţi menţii silueta? Greu. Mă abţin. Încerc să mănânc puţin. E greu. Şi sport, pe care recunosc că l-am abandonat în ultima perioadă, dar trebuie să mă reapuc. Neapărat! Dacă ţi-ai deschide o afacere, care ar fi aceea? Un restaurant mic. Intim. Unde să gătesc şi eu din când în când. Undeva unde să te simţi ca acasă. Să vii cu familia şi prietenii şi să te simţi în largul tău. Sau o cofetărie. Oricum, ceva în sensul ăsta. "Uneori stau şi mă tot gândesc ce să scriu pe blog, nu de alta, dar oamenii vor lucruri noi, inedite, despre mine şi am o viaţă cât se poate de normală, încât nu prea am ce povesti. Aşa că m-am gândit să stabilesc o zi pe săptămână când să gătesc." DIANA DUMITRESCU, vedetă

Ne puteți urmări și pe Google News