Evenimentul Zilei > Sport > Diana Bulimar, gimnastă de aur și fostă concurentă la Exatlon România, imagine stranie
Diana Bulimar, gimnastă de aur și fostă concurentă la Exatlon România, imagine stranie

Diana Bulimar, gimnastă de aur și fostă concurentă la Exatlon România, imagine stranie

Diana Bulimar, fosta concurentă Exatlon România, a publicat o fotografie în care apare plină de vânătăi pe față și cu ochii umflați.

Momente dramatice pentru una dintre cele mai cunoscute concurente de la Exatlon România, Diana Bulimar. Gimnasta, care a fost medaliată cu aur, a avut nevoie de intervenția medicilor. Ea a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

Momente cumplite pentru Diana Bulimar

Diana Bulimar a suferit acum o săptămână o intervenție chirugicală de ordin estetic, la nivelul feței. Al nasului mai exact, care i-au lăsat semne pe față.

Diana Bulimar și-a făcut o rinoplastie, gimnasta având o deviație de sept. Ea a decis să se opereze pentru a putea respiră mai bine. De asemenea, ea a decis să facă și o intervenție estetică.

Ea a publicat o fotografie în care apare vânătă la ochi.  Gimnasta le-a povestit fanilor despre intervenție și le-a mărturisit că se simte bine, în ciuda modului în care arată.

”Am fix o săptămână de la operație, mă simt bine, chiar dacă fățuca mea este încă vânătă. Aștept cu nerăbdare vizita la doctorul Florin Juravle să-mi spună dacă am fost cuminte! Vă țin la curent!”, a scris Diana Bulimar pe contul său de Instagram. Ea posta într-o poziție extrem de relaxată.

Diana Bulimar, medaliată cu aur la gimnastică

Gimnasta Diana Bulimar a câștigat medaliile de aur în finale la barna și sol, respectiv una de bronz la paralele.

”A fost concursul internațional la care părinții mei au fost în sală. Știu că ei aveau locurile în partea opusă față de cum ne aflam noi, cu echipa. La finalul competiției, l-am văzut pe tata cum aleargă prin sală, pentru a ajunge cât mai aproape de mine, fluturând steagul României. Când a ajuns acolo unde eram eu, aproape că mi s-au tăiat picioarele. Tată plângea ca un copil. Nu se putea stăpâni din plâns. Și acum, când povestesc, îmi dau lacrimile. Să-ți vezi părintele plângând de fericire….wow, ce momente!”, a spus Diana Bulimar, cu privire la medalia primită la Campionatul European de la Bruxelles, din anul 2012, potrivit kanald.ro.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: