Evenimentul Zilei > Politica > De ce nu a PARTICIPAT, de fapt, Dragnea la CEREMONIILE de la Focșani. „Ai preferat să stai cu MIMOZA ACASĂ decât să fii HUIDUIT”
De ce nu a PARTICIPAT, de fapt, Dragnea la CEREMONIILE de la Focșani. „Ai preferat să stai cu MIMOZA ACASĂ decât să fii HUIDUIT”

De ce nu a PARTICIPAT, de fapt, Dragnea la CEREMONIILE de la Focșani. „Ai preferat să stai cu MIMOZA ACASĂ decât să fii HUIDUIT”

Fostul șef ANAF, Gelu Diaconu, îl atacă pe Liviu Dragnea după ce acesta a absentat de la ceremoniile care s-au desfășurat la Focșani cu ocazia Zilei Unirii Principatelor, invocând motive de sănătate.

„Liviule, prea te crezi hoț deștept! L-ai lăsat pe „fratele” Călin să iasă în public. Săracul papionard european a fost prins în hora de la Focșani între o proastă trează și un deștept beat!

Tu, nu doar că n-ai fost „mișcat” de sărbătorea Unirii Principatelor, dar te-ai prins că e mai bine să te doară piciorul și să stai cu mimoza acasă decât să fii huiduit pe stradă.

La fel ai înțeles și că nu aveai ce caută nici printre oficialii europeni de la Ateneu

Statura ta de baron populist antieuropean te făcea nefrecventabil!

Așa că ai „șters-o” cu un alt baron analfabet în Maldive, via moscheia din Abu Dhabi. Printre „democrații” musulmani te-ai simțit și tu… „în elementul tău”…

Apoi, revenit în țară, l-ai căutat disperat pe Vâlcovul tău realizând că economia a luat-o la vale. Și așa ați găsit soluția salvatoare: distrugerea rezervei BNR care are vreo 36 de miliarde euro!

S-ar putea salva cursul de schimb temporar până când cozile de topor din justiție te salvează pe ține (și pe fratele slătinean!) de pușcărie.

Apropo, cât credeți că o să mai prostiți lumea cu pensii și salarii plătite din împrumuturi externe și de la băncile mult hulite? Specialiștii estimează că ați mai avea cam maxim vreun an la dispoziție.

După aceea, îți poți trata boală osului bătrân în țările calde…”, scrie Diaconu, pe Facebook.