Diaconescu îl avertizează pe Ungureanu: ATENȚIE la "declarația de afecțiune" a lui Ponta. E superficială!

Diaconescu îl avertizează pe Ungureanu: ATENȚIE la "declarația de afecțiune" a lui Ponta. E superficială!

Cristian Diaconescu, ministrul de externe și președintele de onoare al UNPR, l-a avertizat pe premierul desemnat Mihai Răzvan Ungureanu, azi, în discursul ținut în plenul Parlamentului, să fie atent la "superficialitatea declarației de afecțiune" făcute de președintele PSD Victor Ponta în discursul ținut azi la învestire în funcție a noului Cabinet.

Victor Ponta a ținut, azi, timp de 45 de minute, în plenul Parlamentului, un discurs măgulitor la adresa premierului desemnat Mihai Răzvan Ungureanu. Crin Antonescu nu a participat la ședința de învestire a cabinetului Ungureanu. În discursrul său, Ponta a promis premierului Ungureanu, în numele USL, "sprijinul opoziției unite", dacă își asumă 15 proiecte, pe care le-a și enumerat. Discursul lui Ponta, mai mult decât binevoitor față de Ungureanu, i-a supărat pe liberali care au convocat de urgență o ședință, dar a atras și atenția politicienilor din coaliție. Cristian Diaconescu l-a avertizat pe Ungureanu că Ponta i-a făcut o "declarație de afecțiune" suspectă. "Domnule prim-ministru, vă felicit pentru faptul că am auzit astăzi, în această aulă, şi o serie de intervenţii, indiferent de culoarea lor politică, prin care s-a promis sprijinul în ce priveşte o serie de măsuri necesare în actul de guvernare. (...) Vă îndemn să priviţi cu rezervă retorica de acest gen cu atât mai mult cu cât atunci când vorbim, de exemplu, de lupta împotriva corupţiei puteau fi făcute nişte lucruri la nivelul administraţiei locale şi nu au fost făcute", a spus Cristian Diaconescu în discursul de învestirea guvernului Ungureanu.

Înainte de începerea ședinței, Victor Ponta a avut în sala de plen a parlamentului o discuție cu premierul Ungureanu. Întrebat de jurnaliști ce a vorbit cu Ungureanu, Ponta a răspuns sec: "Nimic". CITIŢI ŞI:

  • Guvernul Ungureanu, validat cu o declaraţie de dragoste făcută de Ponta în numele USL. Şedinţă de URGENŢĂ la PNL: "Avem o mică problemă cu Ponta"| VIDEO
  • Noul guvern se strecoară prin Parlament
  • Noul guvern vrea să crească veniturile populației
  • Imagini de acum 20 de ani cu Mihai Răzvan Ungureanu, invitat la TVR: "Refuz să văd istoria după sex" | VIDEO

Ne puteți urmări și pe Google News