Evenimentul Zilei > Actualitate > Dezvăluirile unui polițist care îl păzește pe Dincă: „E autoritar, mincinos, inspiră teamă”
Dezvăluirile unui polițist care îl păzește pe Dincă: „E autoritar, mincinos, inspiră teamă”

Dezvăluirile unui polițist care îl păzește pe Dincă: „E autoritar, mincinos, inspiră teamă”

După 25 de zile de când România a fost pusă pe jar de cazul Caracal, unul dintre poliţiştii care au petrecut mai mult timp în compania criminalului Gheorghe Dincă, rupe tăcerea. El l-a caracterizt pe individ așa cum camerele de luat vederi nu pot să o facă. 

Anchetatorul povesteşte experienţa personală, din Casa Groazei în care a stat închis zile la rând, în timp ce căuta probe, alături de Dincă.

Sub protecţia anonimatului, polițistul a afirmat că Gheorghe Dincă „stă cocoşat tot timpul. Stă aşa ghebos, aplecat”
Și, cu toate astea nu e deloc un om calm, a mărturisit poliţistul.

„Este autoritar. Vorbeşte cu un ton mai sus decât interlocutorul lui. E mincinos”, mai spune ofiţerul.
Conform procedurii, Dincă a stat tot timpul cu cătuşe la mâini şi sub pază strictă. Nu a vorbit cu toţi poliţiştii şi procurorii care s-au perindat pe la casă. Cei care au reuşit să interacţioneze cu el au observat ca are un tic verbal: „Da!  Da! Da! Desigur! Bineînţeles!”, repetă Gheorghe Dincă.

„E rece. E un om rece. Iar faţă de femei inspiră teamă. Are o privire răutăcioasă. Nu ştiu cât l-aţi putut filma voi. Dar e un om masiv. Are 1,90 şi 120 de kilograme. E masiv”, îl descrie anchetatorul.
„S-a supărat foarte tare când i-am tăiat livada şi nici măcar atunci nu l-am văzut să plângă”, a conchis polițistul, scrie observator.tv.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: