Evenimentul Zilei > EVZ Special > Dezvăluirile care îl îngroapă pe Biden și au isterizat Cenzorii internetului (VIDEO)
Dezvăluirile care îl îngroapă pe Biden și au isterizat Cenzorii internetului (VIDEO)

Dezvăluirile care îl îngroapă pe Biden și au isterizat Cenzorii internetului (VIDEO)

Ziarul american New York Post a făcut câteva dezvăluiri bombă despre candidatul Democrat la Casa Albă, care au creat panică în cadrul conducerii rețelelor sociale.

Realizatorul Fox News, Tucker Carlson, și-a început emisiunea de miercuri seara cu câteva aprecieri despre Hunter Biden, fiul candidatului Democrat la Casa Albă, Joe Biden, subiectul unor dezvăluiri bombă recente.

Astfel, New York Post a prezentat dovezi despre faptul că Biden Sr a intervenit în timp ce era vicepreședintele SUA, pentru a-l ajuta pe fiul său să obțină o relație „lucrativă” cu compania energetică ucraineană Burisma.

În ciuda cenzurii de pe rețelele sociale și a presei „mainstream” care a minimalizat sau a ignorat dezvăluirea NY Post, Carlson a insistat că Joe Biden trebuie să ofere explicații publice pe această temă.

„În această dimineață, New York Post a publicat o serie de e-mail-uri care descriu relația lucrativă a lui Hunter Biden cu compania energetică ucraineană Burisma și cum tatăl acestuia, vicepreședintele de atunci al SUA, a intervenit pentru a-și ajuta fiul să-și vândă influența”, a spus realizatorul Fox.

Deși povestea era în bună măsură cunoscută, aceste e-mail-uri aduc elemente halucinante pe care nimeni nu le-a contestat, a explicat Carlson.

„Dacă este vorba despre un fals, atunci este cel mai complex și sofisticat fals făcut vredată. Nu pare posibil. Sunt prea multe detalii”, a precizat ziaristul.

E-mail-urile provin dintr-un laptop Apple care a fost lăsat anul trecut la un atelier de reparații din Delaware și abandonat acolo, a explicat Carlson, citând NY Post.

După  un anumit număr de zile în care nu s-a prezentat nimeni să achite reparația, proprietarul atelierului s-a uitat în interiorul laptopului, unde a descoperit zeci de mii de mesaje, inclusiv corespondențe cu reprezentanți ai unor companii străine și cu guverne străine.

Se pare că laptopul i-a aparținut lui Hunter Biden. Proprietarul atelierului a fost șocat de aceste informații, care păreau să indice fapte grave de corupție și s-a temut pentru familia lui.

Așa se face că anul trecut el a predat laptopul la FBI, dar a păstrat o copie a hard-discului. Între timp, nu a mai primit nici o veste de la Biroul Federal de Investigații.

„Prin luna mai, a devenit îngrijorat”, spune Carlson, citând NY Post. După ce a contactat mai mulți politicieni Republicani, a ajuns și la biroul lui Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump și așa a apărut articolul din ziarul american.

Imediat a intervenit cenzura companiilor Big Tech, explică realizatorul de la Fox News.

Un șef de la Facebook, Andy Stone, fost membru al staff-ului Democrat, a anunțat că rețeaua socială va cenzura articolul New York Times. Ceea ce a și făcut, după cum a informat Facebook, „reducând distribuirea  pe platforma noastră”.

Twitter a urmat exemplul, închizând contul New York Post, spune Carlson.

„Unul dintre cele mai mari ziare din lume, interzis de Twitter”, a exclamat realizatorul. Apoi, Twitter i-a împiedicat pe utilizatorii săi să distribuie articolul NY Post, atât public cât și privat.

Cei care au încercat să-l distribuie au primit următorul mesaj: „Tweet-ul tău nu a putut fi trimis deoarece această legătură a fost identificată de Twitter sau de un partener ca potențial periculoasă”.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE