Evenimentul Zilei > Politica > Dezvăluiri uluitoare despre Clotilde Armand. Un medic celebru o face praf pe candidata la Primăria Sectorului 1
Dezvăluiri uluitoare despre Clotilde Armand. Un medic celebru o face praf pe candidata la Primăria Sectorului 1

Dezvăluiri uluitoare despre Clotilde Armand. Un medic celebru o face praf pe candidata la Primăria Sectorului 1

Încă din luna martie, europarlamentarul USR Clotilde Armand şi-a lansat candidatura la Primăria Sectorului 1, susţinând că va creşte investiţiile cu până la 30 la sută din bugetul primăriei, iar PNL trebuie să facă un „pas înapoi”.

„Eu am fost în Consiliul Local timp de trei ani, înainte să ajung în Parlamentul European. Timp de trei ani am văzut cum se desfăşoară lucrurile. Când e vorba de interese financiare a mers mereu sistemul transpartinic în Sectorul 1.

PNL este acolo împreună cu PSD, cu toate partidele tradiţionale. În Sectorul 1 nu au votat pentru investiţii, nu s-au făcut investiţiile necesare. De 30 de ani, PNL este cu PSD”, spunea, atunci, Clotilde Armand.

Cunoscutul medic Adina Alberts, cea care o critică frecvent pe Clotilde Armand, spune că în Primăria Sectorului 1, în ultimii 4 ani, s-au desfășurat scene, în buclă, rupte din povești din folclor.

Clotilde Armand, acest Gică Contra al Administrației, și povestea copilului care strigă Lupul!”

Clotilde Armand , care acum are tupeul fantastic să se viseze, din nou, primar la Sectorul 1, s-a opus la 80% dintre proiectele propuse în Consiliul Local, din funcția de Consilier USR. De ce? Pentru că așa a vrut ea. În perioada imediat următoare vă voi prezenta și care sunt proiectele pentru cetățeni la care dna Armand a zis NU! Pentru unele proiecte, consilierii USR în frunte cu dna Armand au zis NU pentru simplu motiv că nu era o firmă franceză agreată în proiect!!!

O dată, de două ori, de N ori, până când lehamitea a cuprins întreaga Primărie! Consilierii, indiferent de culoarea politică, au considerat că nu mai are rost să construiască proiecte, să găsească soluții, pentru că acestea vor ajunge, inevitabil, la coșul de gunoi.

Clotilde Armand a încercat să politizeze tot. Și ca efect al acestui talibanism simțit în mod direct de cetățenii Sectorului 1, Clotilde a ajuns ca băiețelul neastâmpărat care striga tot timpul „Lupul!”. Nimeni nu o mai crede și, chiar dacă primarul Dan Tudorache nu a excelat în niciun domeniu, nici al managementului, nici al motivării oamenilor, nici al leadershipului, el își ascute dinții din bugetul primăriei, iar cetățenii s-au plictisit atât de tare de această mascaradă încât nimeni nu mai ia atitudine.

Asta a reușit să facă Clotilde Armand în tot acest timp petrecut pe banii statului: să ne sature de prezența ei și să ne facă să acceptăm, prin suprasaturație, că există un LUP, dar că nu avem ce-i face. Haideți să trimitem la plimbare și LUPUL, și COPILUL NEASTÂMPĂRAT CARE SE JOACĂ CU NERVII NOȘTRI!”, a scris medicul Adina Alberts pe pagina sa de Facebook.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: