Noul scandal izbucnește în timp ce președintele Donald Trump se află în Vietnam pentru al doilea summit cu liderul nord-coreean, Kim Jong-un, scrie Digi24.

„Președintele Trump voia ca eu să mint”, „Președintele știa despre atacul cibernetic asupra e-mailurilor” democraților, „Trump a mințit despre afacerile făcute în Rusia”, „este rasist”, „Nu se aștepta să câștige Casa Albă”, dar dacă nu va câștiga un nou mandat în 2020, „tranziția de putere nu va fi pașnică” – sunt câteva dintre afirmațiile făcute de avocat în fața congresmenilor. Mai mult, el a arătat un cec prin care i-ar fi rambursat o parte din suma de 130.000 de dolari oferită actriţei de filme prono Stormy Daniels pentru ca aceasta să păstreze tăcerea asupra unei relaţii avute cu miliardarul republican.

Fostul avocat personal al lui Donald Trump, Michael Cohen, a mai declarat miercuri că nu deţine probe privind o eventuală colaborare între echipa de campanie a candidatului republican şi Rusia, în 2016, dar că suspectează existenţa unei complicităţi.

„Dorinţa lui de a câştiga îl va face să lucreze cu oricine”, a spus Cohen. Când însă a fost întrebat însă concret despre o eventuală „complicitate”, el a răspuns că nu ar folosi acest cuvânt. „Este ceva ciudat la modul în care îl tot elogia pe preşedintele Putin, dar nu sunt cu adevărat sigur că pot vorbi despre asta în termeni de complicitate”, a afirmat fostul avocat al lui Trump.