Evenimentul Zilei > Actualitate > Dezvăluiri ȘOCANTE după moartea lui Dan Adamescu. UN DENUNȚ REFUZAT DE DNA, ȘPĂGI CĂTRE POLITICIENI ȘI MOARTEA SUSPECTĂ A UNUI MILIARDAR.
Dezvăluiri ȘOCANTE după moartea lui Dan Adamescu. UN DENUNȚ REFUZAT DE DNA, ȘPĂGI CĂTRE POLITICIENI ȘI MOARTEA SUSPECTĂ A UNUI MILIARDAR.

Dezvăluiri ȘOCANTE după moartea lui Dan Adamescu. UN DENUNȚ REFUZAT DE DNA, ȘPĂGI CĂTRE POLITICIENI ȘI MOARTEA SUSPECTĂ A UNUI MILIARDAR.

În această seară, la B1 TV, Alexandru Căutiș, jurnalist de investigații, a afirmat că miliardarul Dan Adamescu i-a mărturisit în cadrul unor discuții private că a fost silit să dea șpăgi unor politicieni pentru a-și menține afacerile. Mai mult, acesta a spus că Dan Adamescu a vrut să facă un denunț la DNA, dar că acesta nu i-a fost luat în considerare. Alexandru Căutiș a declanșat o furtună în emisiune, când a afirmat că după părerea lui moartea lui Adamescu este suspectă, fiind extrem de probabil faptul că acesta a fost omorât cu bună știință, în special prin modul de detenție, prin refuzul tratamentului medical adecvat în paralel cu îngroparea secretelor deținute de Dan Adamescu.

Sabin Orcan, directorul România Liberă, ziarul deținut de familia Adamescu, a confirmat cele spuse de Alexandru Căutiș, spunând că persoanele vizate de procurori era Traian Băsescu și Elena Udrea. Însă, Dan Adamescu a spus că nu i-a cunoscut în altă calitate decât oficială și că nu le-a dat mită niciodată.

Omul de afaceri voia să facă un denunț împotriva lui Mișu Negrițoiu, Dan Radu Rușanu și daniel Chițoiu.

În aceeași emisiune, Alexandru Căutiș a spus că a văzut denunțul scris de Dan Adamescu și că în el se făcea referire la ”un personaj care era considerat a fi al doilea om în stat, deși poziția oficială nu era de un asemenea nivel”.

La insistențele lui Dan Andonic, jurnalist EVZ, prezt în studioul B1, Alexandru Căutiș a confirmat faptul că este vorba de perioada în care era prim-ministru Victor Ponta, refuzând însă să confirme sau să infirme că este vorba despre acesta.

Însă, Alexandru Căutiș a spus că există date privind implicarea unor oficiali din perioada guvernului Ponta, iar Andrei Bădin în aceeași emisiune a afirmat că și Sebastian Ghiță ar fi implicat.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: