Într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor, Răzvan Raţ a povestit un episod halucinant de pe vremea când evolua la Bacău, potrivit Telekomsport.ro. Patronul Dumitru Sechelariu a intrat cu pistolul în vestiar imediat după ce formaţia sa a retrogradat în Divizia B.

”Rapid m-a împrumutat, în 2000, la Bacău, la 19 ani. Am retrogradat, însă cât am stat acolo am devenit copilul de suflet al lui Sechelariu. După ce am pierdut la penalty-uri barajul cu Farul, în cabină s-a întâmplat un episod incredibil, care m-a pus într-o postură delicată.

Seche a început să fluture pistolul prin vestiar de nervi, fără să ameninţe pe nimeni. Doar ca gest teatral. Şi ţipa: ”Sunteţi nişte laşi! Singurul pe care-l apreciez e copilul ăsta, care a dat tot ce-a avut mai bun!” Şi s-a pus în genunchi în faţa mea, m-a îmbrăţişat! Eu m-am blocat, ştiind că, în acel moment, Seche era unul dintre cei mai puternici oameni din România. M-a mişcat gestul lui. “Copile, ai respectul meu toată viaţa”, mi-a zis”, a rememorat Raţ.