DEZVĂLUIRI ŞOCANTE despre ALEGERILE din 2009. Au fost UCIŞI OAMENI pentru nu se afla ADEVĂRUL

DEZVĂLUIRI ŞOCANTE despre ALEGERILE din 2009. Au fost UCIŞI OAMENI pentru nu se afla ADEVĂRUL

O avocată a făcut cele mai şocante dezvăluiri de până acum în ceea ce priveşte alegerile prezidenţiale din 2009. Aceasta susţine că după alegeri, mai mulţi oameni ar fi fost ucişi pentru a nu se afla adevărul.

Avocata Maria Vasii a vorbit în premieră despre culisele alegerilor prezidenţiale din 2009. Aceasta a făcut dezvăluiri conform cărora mai mulţi oameni ar fi fost ucişi după terminarea alegerilor, deoarece nu se doarea ca publicul să ştie adevărul.

„Din punctul meu de vedere, este foarte importantă ca o comisie aptă să investigheze toate aceste fraudări, pentru că din punctul meu de vedere se poate discuta clar de existența unei fraude în procesul electoral.

Ar trebui să lucreze protejat de confidențialitatea datelor pentru că s-au întâmplat lucruri foarte grave. Să nu uităm că persoane foarte importante, care au fost în Autoritatea Electorală Centrală au sfârșit în mod misterios, la o vârstă care nu ar fi justificat o moarte biologică, așa încât odată cu decesul acestor persoane s-au dus în mormânt foarte multe informații și date cu privire la modul cum au fost validate alegerile, în modul cum s-a centralizat voturile, informații despre softurile folosite.

Ne puteți urmări și pe Google News

Și, de aceea, spun că sunt lucruri extrem de grave”, a declarat avocata Maria Vasii.

„Nu discutați aici despre o fraudare. Nu, s-au întâmplat chiar crime. și persoanele în drept poate să știe acest lucru”, a mai spus avocata, conform Antena3.