Dan Negru s-a văzut nevoit să-şi exprime părerea privind acest referendum de modificare a Constituţiei pe tema familiei tradiţionale, prezentatorul fiind asaltat de întrebări pe toate rețelele de socializare.

Prezentatorul a subliniat că nu homosexualii sunt marii păcătoşi din România, ci hoţii, la fel cum nici Catedrala Mântuirii Neamului nu e marele păcat al României, ci hoţia.    

„Am inboxul plin de astfel de întrebări (referitoare la poziţia sa faţă de referendum – n.r.) şi am tot încercat să fug de răspuns.   Nu mi-am ascuns niciodată credinţa creştină, dimpotrivă, de asta cred în «calea de aur». Calea de mijloc!   NU homosexualii sunt marii păcătoşi din România, ci hoţii!  Ăia care au furat autostrăzi, Herculane, şcoli, borduri, plajele din Mamaia, spitale, vaccinuri…   NU Catedrala Mântuirii Neamului e marele păcat al României, ci hoţia !  NU pentru că s-a construit Catedrala nu s-au construit spitale.   NU de la homosexuali şi NU de la biserică vin relele. Vin de la hoţi. Ăştia n-au sex, nici Dumnezeu…“, a fost mesajul transmis pe Facebook de Negru.