Dezvăluiri incredibile despre afacerea lui Dani Oțil! Nimeni nu s-ar fi gândit. Totul a devenit public

Sursa foto: arhiva EVZ

Restaurantul vedetei de la Antena 1, Dani Oţil, a căpătat deja faimă deşi preturile sunt destul de mari în comparaţie cu alte restaurante care au aceleași bucate. Şi aşa cum se laudă restaurantul, „la noi totul este delicios, dar știți de ce?! Pentru că noi gătim cu iubire și considerăm bucătăria templul de desfășurare și inovație”.

Deja i s-a dus vestea restaurantului deţinut de prezentatorul TV Dani Oțil, că își vinde destul de scump mâncarea preparată acolo, în special acei burgeri suculenți, cu sos din plin și porție generoasă de cartofi prăjiți: Burgerii noștri sunt altceva. Avem cu Black Angus, rață și porc mangaliță, dar fiecare cu sos și rețetă diferite

Din meniul restaurantului „The Grill”, deținut de co-prezentatorul de la „Neața cu Răzvan și Dani”, fac parte preparate atât din bucătăria americană, cât și din cea franceză.

Burgerii, una dintre mâncărurile frecvent alese de români când iau masa în oraș, sunt de două tipuri la restaurantul din nordul Capitalei:

Burger The Grill și Burger cu somon, iar prețurile acestora variază între 48 și 55 de lei, conform meniului localului deținut de Dani Oțil.

Burger-ul The Grill conține bacon, cașcaval maturat, ceapă caramelizată, salată verde, sos și cartofi prăjiți.

Buger-ul cu somon are guacamole, roșii uscate și cartofi

„Meat and meet”, sloganul restaurantului lui Dani Oțil este ispititor: Ăsta-i burger cu vită black angus și slăninuță afumată, bacon, praz, cartofi prăjiți… Nouă ne place calitatea, nu cantitatea

„Este ceea ce îi face pe oameni să se conecteze, să râdă și să simtă că nimic nu e imposibil atunci când ești înconjurat de mâncare bună și oameni minunați. Aici, la The Grill, dăm o mare importanță fiecărui ingredient iar scopul nostru principal este să folosim doar produse proaspete, de cea mai bună calitate.

Aceasta este esența fiecărui preparat pe care îl avem în meniu. Petrecem ore, zile, uneori chiar și luni, căutând cei mai buni furnizori de carne, fie că este vorba de carne de vită, de porc sau de pui. Și de fiecare dată când găsim un fermier responsabil, știm că vom dezvolta o colaborare pe termen lung.

Respectăm mâncarea, precum și fiecare client ce ne trece pragul, de aceea am creat acest univers cu gusturi naturale, cu preparate făcute în casă, o atmosferă confortabilă și un serviciu personalizat, pentru oamenii ce caută experiențe culinare de cea mai bună calitate, scrie pe pagina oficială a restaurantului deţinut de Dani Oţil