Evenimentul Zilei > Actualitate > DEZVĂLUIRI INCREDIBILE de la NUNTA REGALĂ. Ce i-a ȘOPTIT la ureche prinţul Harry lui Meghan Markle în fața ALTARULUI
DEZVĂLUIRI INCREDIBILE de la NUNTA REGALĂ. Ce i-a ȘOPTIT la ureche prinţul Harry lui Meghan Markle în fața ALTARULUI

DEZVĂLUIRI INCREDIBILE de la NUNTA REGALĂ. Ce i-a ȘOPTIT la ureche prinţul Harry lui Meghan Markle în fața ALTARULUI

Prinţul Harry al Marii Britanii, nepotul reginei Elisabeta a II-a, şi logodnica sa, Meghan Markle, au devenit sâmbătă soț și soție. Nunta regală a avut în capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor.
Ceremonia a început în jurul orei 12.00, a durat aproximativ o oră şi a fost oficiată de David Conner, decan de Windsor, şi de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby.
 
Evenimentul, care a respectat tradiţiile monarhiei britanice, a fost presărată şi cu câteva elemente de insolit şi noutate. Un astfel de moment intim a fost cel când, după ce mireasa a ajuns la altar, fiind condusă de socrul său, prinţul Charles, viitorul soţ i-a spus: „Arăţi uimitor”, scrie Mediafax. 
 
„Doi oameni s-au îndrăgostit şi cu toţii am apărut aici”, a spus episcopul Michael Curry, şeful afro-american al Bisericii episcopale, într-un discurs în care a amintit de regele biblic Solomon, dar şi de Martin Luther King Jr. Remarcile sale au fost urmate de un cor gospel care a cântat piesa „Stand by Me”. 
 
De asemenea, lady Jane Fellowes, sora regretatei mame a prinţului Harry, lady Diana, a susţinut un mic discurs în memoria acesteia, în timpul ceremoniei de căsătorie.
 
Fosta actriţă americană Meghan Markle – într-o rochie de mireasă marca Givenchy – a ajuns la capela Saint George din Windsor în jurul orei locale 12.00.  Prințul Harry și Meghan Markle vor deveni al 16-lea cuplu al familiei regale care își va celebra nunta la Castelul Windsor.
 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: