Evenimentul Zilei > Politica > Dezvăluiri INCENDIARE despre STATUL PARALEL. S-a trecut la AMENINȚĂRI! Se PREGĂTEȘTE un nou DOSAR-BOMBĂ
Dezvăluiri INCENDIARE despre STATUL PARALEL. S-a trecut la AMENINȚĂRI! Se PREGĂTEȘTE un nou DOSAR-BOMBĂ

Dezvăluiri INCENDIARE despre STATUL PARALEL. S-a trecut la AMENINȚĂRI! Se PREGĂTEȘTE un nou DOSAR-BOMBĂ

Preşedintele Comisiei SRI, Claudiu Manda,a anunțat că au avut loc noi audieri în legătură cu existența statului paralel și cu modul în care acesta își desfășura activitatea.

"Astăzi a fost audiat domnul Dumitru Iliescu. A vorbit despre statul paralel, personale cele care conduceau fiind, în opinia dânsului, domnii Maior și Coldea. În cazul lui Voicu a spus că are probe și că domnul Coldea i-a transmis lui Morar arestarea lui Voicu. Morar nu a fost de acord, așa a ajuns dosarul la Kovesi. În martie 2014 a fost informat din interiorul SRI și pe care le-a dirijat către Armată privind destructurarea PSD-ului. Aceste dezvăluiri au fost probate la scurt timp. A făcut referiri la cazul Belina, ne-a arătat o discuție cu cineva din presa din care reiesea că se știe faptul că se pregătește un dosar în legătură cu Belina. Dânsul a mai afirmat că domnul Coldea a spus că dacă se va face autostrada Comarnic-Brașov, cei care o fac vor fi arestați. A mai vorbit despre un atac asupra Guvernului. Perioada vizată a fost înainte de 2014, era tot perioada domnului Coldea. Domnul Athanasiu ar fi deranjat anumite persoane, de aceea s-a construit un dosar în jurul dânsului. Ni s-a transmis că se vor mai face dosare, următoarea țintă este Olguța Vasilescu ", a declarat Manda.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: