Evenimentul Zilei > Politica > DEZVĂLUIRI BOMBĂ despre Dragnea și Vâlcov. PERSONAJE CHEIE din conducerea instituților publice, CONVOCATE în biroul liderului PSD
DEZVĂLUIRI BOMBĂ despre Dragnea și Vâlcov. PERSONAJE CHEIE din conducerea instituților publice, CONVOCATE în biroul liderului PSD

DEZVĂLUIRI BOMBĂ despre Dragnea și Vâlcov. PERSONAJE CHEIE din conducerea instituților publice, CONVOCATE în biroul liderului PSD

Liderul PSD Liviu Dragnea, împreună cu Darius Vâlcov, cel care a făcut evaluarea miniștrilor din Guvernul Grindeanu, au convocat duminica trecută în biroul președintelui Camerei Deputaților tot Consiliul de Administrație al BNR, șeful ANAF și alte persoane din conducerea unor insitutuții publice, dezvăluie senatorul PNL, Florin Cîțu. El precizează că aici ar fi fost discutată o altă variantă de premier, un viceguvernator al Băncii Naționale care a fost ministru în Cabinetul Ponta.

"Mugur Isărescu trebuie să dea un răspuns…
Vă tot zic de câteva luni ca execuţia bugetară este un dezastru. Uitându-mă astăzi pe execuţia bugetară publicată de Ministerul Finanţelor Publice, constat cu tristeţe că am avut dreptate. În luna mai execuţia bugetară arata deficit. Un deficit de 3 ori mai mare(!!!) decât cel înregistrat anul trecut în perioada similară. Asta înainte să aplicăm legea salarizării unitare. În ritmul ăsta ajungem la ce am spus eu, deficit bugetar de 3.5%-4%.
Îngrijorarea şi revolta mea vin însă de la altceva. Să vă dau nucleară.
Un povestitor spune că îngrijoraţi de raportul publicat de mine, mai ales de prognoze, Dragnea şi cu Vâlcov au hotărât duminică să ia măsuri extreme. Au convocat în biroul lui Dragnea de la Camera Deputaţilor o mega reuniune cu invitaţi verificaţi.
Scopul acestei întâlniri: măsuri urgente pentru a corecta derapajul economic al României în care tot ei ne-au băgat.

Şi încă nu v-am zis-o pe aia grea.
Liviu Dragnea (oare cu ce putere?) a convocat la această întâlnire şi Consiliul de Administraţie al BNR. Hai că asta e cea mai tare! Şi uite aşa au apărut la Camera Deputaţilor, printre alte limuzine, şi limuzinele membrilor CA al BNR.
Închideţi ochii şi imaginaţi-vă cum Darius Vâlcov a început să le dea ordine lui Georgescu, Gherghina, etc… Mai adăugați aici şeful de la CNP şi pe cel de la ANAF. Iar lista nu se opreşte aici!

Câteva întrebări de bun simţ, unele chiar pentru guvernatorul BNR, Mugur Isărescu:

– BNR şi cei care o conduc sunt implicaţi direct în programul de guvernare al PSD? Dacă DA, atunci e foarte grav.

– Ştie guvernatorul BNR de această participare? Dacă DA, care este bază legală în care s-a aprobat această întâlnire? Nu uitaţi întâlnirea a fost duminică.

– La această întâlnire a fost propus Voinea Prim Ministru?", a scris senatorul PNL, Florin Cîțu, pe Facebook.

– Consideră guvernatorul BNR că o astfel de participare este în concordanţă cu principiile şi normele de conduită ale membrilor CA al BNR?

– Ce măsuri intenţionează să ia guvernatorul BNR pentru a ne asigura că BNR rămâne independenţa politic?

Concluzia mea este că intrăm pe o pantă periculoasă pentru ţara şi ar trebui să ne oprim până nu este prea târziu.
Ca să vedeţi cât de mare e păcăleală.
Verificarea acestei informaţii poate fi făcută la secretarul general al Camerei Deputaţilor.
P.S. Măsurile pe care urmează să le ia, vi le anunţ în premieră tot eu.