Artist complex, Marina Voica are o carieră artistică impresionantă, de peste cinci decenii. Iar amintirile păstrate sunt, de cele mai multe ori, emoționante, potrivit libertatea.ro

Marina Voica – născută Marina Alexandrovna Nicolskaia, pe data de 3 septembrie 1936, la Ivanovo, URSS – este una dintre cele mai importante și îndrăgite soliste de muzică ușoară / pop din România.

„Aş fi fost o mamă nebună, fiindcă sunt şi exclusivistă. M-ar fi durut… Nu ştiu, nu-mi dau seama, dar aş fi fost o mamă care suferea. Văd pe toţi prietenii mei că nu-i sună, nu vin la ei atâta cât ar vrea. „S-a însurat, nu mă înţeleg cu noră-sa, sunt lăsată…” Câte şi câte cazuri… Eu aş fi suferit prea tare, dacă n-aş fi primit la fel, m-ar fi ucis chestia asta”, a declarat Marina Voica.

 Artista a spus și care este starea sa de sănătate. „Nu mă simt prea bine, din păcate. Sunt fel de fel, din cauza vârstei probabil. Important este că stau bine cu capul, sunt coerentă. Am fost la medic, ştiu ce am şi mă adaptez. Mă adaptez pentru orice, vreau să fiu aşa cum mă ştie lumea”, a precizat ea.