Evenimentul Zilei > Actualitate > DEZVĂLUIRI INCREDIBILE ale primului actor român de la Bollywood! Ce se întâmplă, de fapt, pe platourile de filmare
DEZVĂLUIRI INCREDIBILE ale primului actor român de la Bollywood! Ce se întâmplă, de fapt, pe platourile de filmare

DEZVĂLUIRI INCREDIBILE ale primului actor român de la Bollywood! Ce se întâmplă, de fapt, pe platourile de filmare

Un actor din România a devenit primul care a primit un rol într-un film de la Bollywood, un al doilea rol important, pe care l-a primit după cel din serialul difuzat la National Geographic, „Geniul: Picasso”.

Gabriel Constantin, în vârstă de 43 de ani, este primul actor din România care a primit un rol într-o distribuție bollydoodiană. Este vorba despre filmul „Time to dance“, regizat de Stanley D’Costa.

Filmările au început deja, la Londra, unde Gabriel Constantin s-a stabilit de mai mulți ani.

Într-un interviu în publicația Libertatea, actorul a declarat că îl interpretează pe Pablo, un proprietar spaniol al unei cafenele și club de dans. Aici chelnerii sunt dansatori și se organizează campionate de dans sportiv sau dans de societate.

Actorul a dezvăluit că, spre deosebire de producțiile la acre a lucrat până acum, pe platourile bollydoodiane este mai mult haos, însă, se pare că „așa funcționează ei” 

„Dar cumva aşa funcţionează ei, uneori scenariul rescriindu-se la cameră, în timp ce costumele se cos efectiv pe actori în ziua filmării”, a declarat Gabriel Constantin.