Karl Wilhem Krause, cel care a făcut parte din staff-ul lui Adolf Hitler a dezvăluit că, deși Hitler nu s-a căsătorit niciodată, a avut numeroase aventuri amoroase și că nu și-a ascuns niciodată idilele, potrivit dailystar.com

Krause susține că în primii ani de la preluarea puterii, dictatorul invita la el acasă majoritatea actrițelor germane aflate în acei ani în atenția publicului.

Krause, care a lucrat ca valet personal al lui Hitler între anii 1934 – 1939, scrie: "Deseori, în timpul călătoriilor sale, se entuziasma brusc la vederea unei actrițe și exclama "Dumnezeule, nu este aceasta o fată frumoasă !? ". Fostul valet al lui Hitler spune că era nevoit să se dea la o parte ca să-i permită dictatorului să admire respectiva femeie.

Hitler îl însărcina special pe un apropiat al său,  Wilhelm Brückner să obțină adresa femeii care îi atrăgea atenția și care era apoi invitată la o cafea cu Furerul.

Krause susține în memoriile sale că Hitler nu a fost căsătorit niciodată, deoarece credea că nu îi poate oferi unei soții o viață de familie normală. "Principiul său era acela că, fiecare om căsătorit trebuie să ofere partenerului o viață de familie decentă.", scrie fostul valet.

Hitler considera că nu poate oferii unei soții o viață de familie normală, datorită volumului colosal de muncă pe care îl avea. "Ar fi ajuns acasă seara târziu, iar soția și copii nu ar fi avut o viață normală de familie, alături de el.", mai scrie Krause.

Dictatorul i-a mai mărturisit lui Krause că era bucuros că nu este căsătorit, deoarece ca burlac primește mai multă susținere din partea femeilor. "Instinctiv, femeile sunt mai atrase de bărbații necăsătoriți. ", s-ar fi confesat Hitler, fostului valet.