Evenimentul Zilei > Actualitate > Dezvăluire-bombă în  cazul crimelor de la Caracal. Speranțe pentru Alexandra
Dezvăluire-bombă în  cazul crimelor de la Caracal. Speranțe pentru Alexandra

Dezvăluire-bombă în  cazul crimelor de la Caracal. Speranțe pentru Alexandra

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, fata de 15 ani, care a fost dată dispărută la sfârşitul lunii iulie, a afirmat vineri, la Antena3, că în acest caz există o „mega operațiune de intoxicare”.

Cumpănaşu a mai spus că dacă DIICOT nu va transmite măcar un raport preliminar din care să rezulte că s-a descoperit ADN-ul nepoatei sale, nu există dovezi certe că Alexandra este moartă.

De asemenea, Cumpănaşu a mai spus că se roagă și pentru Alexandra, și pentru Luiza Melencu.

„Am luat legătura cu cei care se ocupă de caz și mi-au spus foarte clar că nu se confirmă existența niciunui raport de la INML care să ateste că există ADN-ul Alexandrei în presupusele oase. Mă rog pentru ambele fete. Ar fi bine să fim mai atenți atunci când lansăm anumite informații.  Cred că avem o încercare a cuiva de a decredibiliza un demers . Este o încercare de discretizare a celor care duc această bătălie. Este o presupunere momentan, nu am dovezi pentru moment. Dacă DIICOT nu va transmite un raport preliminar măcar prin care să rezulte că este ADN-ul Alexandrei, eu cred că avem de-a face cu o mega operațiune de intoxicare”, a declarat Alexandru Cumpănașu