Evenimentul Zilei > Actualitate > DEZMĂŢ UIMITOR: Orgiile CĂLUGĂRULUI NEBUN. „Micile doamne” îl spălau conştiincioase în zona organelor genitale | VIDEO
DEZMĂŢ UIMITOR: Orgiile CĂLUGĂRULUI NEBUN. „Micile doamne” îl spălau conştiincioase în zona organelor genitale | VIDEO

DEZMĂŢ UIMITOR: Orgiile CĂLUGĂRULUI NEBUN. „Micile doamne” îl spălau conştiincioase în zona organelor genitale | VIDEO

„Sexul nu te degradează, ci te purifică”, obișnuia el să spună adeptelor sale, pe care le conducea în inima pădurii, unde jucau intense...dansuri energetice în jurul focului. Apoi, se dezlănțuia orgia...

Grigori a avut de copil viziuni divine şi harul de a tămădui bolnavii. Preotul din sat era convins că băiatului i s-a arătat Maica Domnului. Vestea s-a răspîndit cu repeziciune, iar ajuns la adolescenţă şi-a câştigat numele de Rasputin (care înseamnă „dezmăţat“) din cauza comportamentului său sexual imoral. La 30 de ani, era însurat şi avea patru copii.

Aşteptau în faţa casei

Pentru a scăpa de acuzaţia că ar fi fost hoţ de cai, a fugit din sat la o mănăstire, unde s-a convertit…Este doar o infimă parte din biografia lui Grigori Efimovici Rasputin,  născut în 1869 în satul Pokrovskoe din Siberia. Cel căruia “darul” de a ghici viitorul, la care se adauga “capacitatea” de a tămădui în mod considerat miraculos, i-a adus simpatia Ţarului Rusiei, devenind de nedespărţit de familia lui, dar şi ura celor care îl considerau şarlatan şi malefic. Supranumit fiind de aceştia din urmă “Călugărul diavolului” sau “Călugărul nebun”.  
Restul e istorie, plus documente ori mărturii păstrate la secret, care ies de-abia în ultimul timp la iveală.

Cum este şi faptul cum şi-a petrecut ultima zi din viaţă. Respectiv, potrivit documentelor, într-un uimitor dezmăţ.
În ziua de 16 decembrie 1916, după un somn scurt la prânz, „sfântul” era din nou proaspăt. El a plecat către „banya” (baia comunală), ca să se spele, luând cu sine câteva dintre „micile doamne” care aşteptau în faţa casei. Acestea erau femeile-discipol care-l însoţeau peste tot şi ateptau un semn de la el. Se pare că în faţa casei lui Rasputin din Sankt Petersburg, discipolele „sfântului”, „micile doamne” se adunau în cete impresionante, uneori fiind şi câte 400.

Mult clăbuc

La „banya”, Rasputin avea un săpun special, care făcea mult clăbuc şi cu care „micile doamne” îl spălau conştiincios, insistând în zona organelor genitale. Ritualul a continuat, ca de fiecare dată, cu bătaia cu nuiele, pe tot corpul, pentru a-i pune sângele în mişcare. Revigorat, Grigori s-a îndreptat către biserică, „să renunţe la satana”. El obişnuia să spună că „fără păcat nu există nici pocăinţă” şi pentru că „pocăinţa te face plăcut lui Dumnezeu”, era de la sine înţeles că păcatul îşi avea locul lui important în viaţa oricăruia.
La apus, venea la el „Sora Maria”. Nu era călugăriţă, ci doar una dintre femeile devotate lui, o blondă durdulie, care venea ori de câte ori „sfântul” se simțea tensionat și avea nevoie de un masaj de detensionare, scrie revistafelicia.ro.
În seara din „ultima zi” Rasputin şi Sora Maria s-au retras în biroul său. Dar în seara Rasputin nu prea avea chef de masaj, voia să termine repede, ca să plece spre Palatul Yusupov, unde avea promisiunea întâlnirii cu tânăra prinţesă Irina, soţia prinţului Felix Yusupov.
Pentru început, el a stat la masă cu Prinţul Yusupov, cu Marele Duce Dimitri și cu vreo câţiva politicieni ai vremii, care s-au întrecut a-l îndopa cu otravă, strecurată în gustări, dar fără succes! Rasputin a rezistat cianurii, aşa cum avea să reziste şi primelor trei gloanţe, şi bătăii cu bâtele, care-a urmat. Către dimineaţă, a fost aruncat în apele Nevei, iar autopsia făcută două zile mai târziu spunea că el ar fi murit îngheţat…

Diverse poveşti

Despre Rasputin şi viaţa lui orgiastică au circulat mai multe poveşti. În una din ele e vorba despre două surori din lumea bună kieveană, în vârstă de 15 şi 20 de ani, pe care le-a invitat să i se alăture la o „sesiune de bucurie” la baia publică din oraş. Hipnotizate, tinerele fete – care erau virgine, s-au lăsat „în mâinile lui”. Când mama lor a aflat şi a venit să facă scandal, se spune că Rasputin ar fi răspuns: „În loc să te mânii, ar trebui să fii fericită: aceasta a fost ziua mântuirii pentru fiice tale”.
La atâta vreme de la moartea lui, faima lui Rasputin nu scade, alimentată fiind de diverse poveşti. Iar uriaşul mădular (care-i este atribuit), este expus la Muzeul Erotismlui din Sankt Petersburg.