Primul episod al campaniei, publicat în ediția de astăzi a "Evenimentului zilei" este dedicat guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, personalitatea publică în care românii au cea mai mare încredere. Numele său a fost cel mai des vehiculat, în perioadele de criză, pentru poziția de prim-ministru. A ocupat-o în perioada 1999 – 2000, când economia risca să se prăbușească, iar în 2000 și-a încercat șansa în cursa pentru Palatul Cotroceni.


CAMPANIE EVZ. DOSAR DE PRIM-MINISTRU: Mugur Isărescu, premierul pentru situații de urgență


Mugur Isărescu este numele, care, nu o dată, a fost rostit în prag de alegeri prezidențiale sau de formare a unui nou guvern. Guvernatorul BNR, acum în vârstă de 65 de ani, a refuzat ofertele, fiind mai mult interesat de zona economică decât de cea politică.

Campania "Dosar de prim-ministru" va continua cu George Maior (miercuri), Cătălin Predoiu (vineri), Călin Popescu-Tăriceanu (luni) și Cristian Diaconescu (miercuri).

Cititorii Evenimentului zilei sunt invitați să adreseze întrebări politicienilor prezentați în cadrul campaniei "Dosar de prim-ministru", la numărul de telefon 021.202.20.00, pe adresa de e-mail officeredactie@evz.ro sau prin intermediul sistemului de comentarii de pe www.evz.ro.