Evenimentul Zilei > Actualitate > Dezastrele care vor lovi omenirea în 2016. Pastorul-prezicător Ricardo Salazar vorbeşte un mare asteroid, cutremure şi cel de-al TREILEA RĂZBOI mondial. Vor pieri peste 1,2 miliarde de oameni
Dezastrele care vor lovi omenirea în 2016. Pastorul-prezicător Ricardo Salazar vorbeşte un mare asteroid, cutremure şi cel de-al TREILEA RĂZBOI mondial. Vor pieri peste 1,2 miliarde de oameni

Dezastrele care vor lovi omenirea în 2016. Pastorul-prezicător Ricardo Salazar vorbeşte un mare asteroid, cutremure şi cel de-al TREILEA RĂZBOI mondial. Vor pieri peste 1,2 miliarde de oameni

Pastorul Ricardo Salazar, catalogat de presa britanică un Nostradamus modern, a lansat o serie de preziceri sumbre în ceea ce priveşte viitor omenirii. În următoarea perioadă, catastrofele se vor ţine lanţ iar peste 1,2 miliarde de oameni vor pieri înainte de 2023 când se va produce cea de-a doua venire a lui Iisus Hristos.

Potrivit siteule express.co.uk, Ricardo Salazar pare deosebit de sigur pe ceea ce spune, fiind convins că, în viitorul apropiat, supravieţuitorii dezastrelor îi vor da dreptate.

Prozeliţii acestuia au făcut şi un film documentar în care îndeamnă oamenii să-şi facă provizii de apă şi hrană pentru cel puţin un an, pentru că în lunile care vor urma vor fi cutremure, asteroizi ucigaşi, erupţii vulcanice, fiind chiar posibil ca acceleratorul de particule de la CERN să creeze o gaură neagră care să înghită întreaga planetă.

Primii care vor muri, mai spune pastorul, sunt tocmai acei profeţi care au dat date false cu privire la sfârşitul lumii, dar şi preoţii care au minţit în biserică. “La Judecata Domnului nostru, falşii profeţi şi preoţii mincinoşi vor fi aspru pedepsiţi. Vor primi pedepsele grele şi chinuri eterne mai ales acei lideri religioşi care au avut în minte profitul material şi nu au răspândit cuvântul Sfânteo Evanghelii”, mai spune Ricardo Salazar.

Avocat de profesie, pastorul-prezicător este originar din Peru, dar în prezent trăieşte în Japonia unde plănuieşte să înfiinţeze cea mai mare biserică creştină din lume. Spune că a început să aibă viziuni după ce a fost căutat de mai multe persoane, în urmă cu doi ani, care i-au comunicat că a fost ales ca purtător de cuvânt al lui Dumnezeu. La scurt timp a început să aibă “vise, viziuni” şi să audă “voci”.  

Care sunt prezicerile sale din acest moment până în 2023?

 • Europa îşi va închide graniţele în 2016 şi nu va mai primi niciun refugiat. Statele Unite vor face acelaşi lucru.
 • În această primăvară, China va ataca Japonia
 • În aprilie, o stea va deveni din ce în mai mare pe timpul nopţii, până când Rusia va confirma că este vorba de un asteorid care vine spre Pământ
 • 15-17 Mari 2016, în Puerto Rico, la ora locală 2.20, asteroidul de aproape 9 kilometri va lovi Pământul. Impactul va produce cutremure peste tot în lume iar valurile uriaşe de tsunami vor ucide 1,2 miliarde de oameni.
 • Imediat după această catastrofă vor urma erupţii vulcanice pe topt cuprinsul planetei. Nori de cenuşă care se vor forma vor bloca lumina soarelui şi vor provoca o lungă eră glaciră în timpul căreia o bună parte din California va dispărea.
 • Iunie 2016 – va începe al III-lea Război Mondial: Rusia şi China vor ataca Statele Unite, slăbite puternic de aceste catastrofe naturale.
 • Până în 25 octombrie 2016, Alianţa Rusia-China va ieşit învingătoare din războiul cu SUA.
 • Martie 2017, yuanul Chinei va deveni noua monedă mondială.
 • Sfârşitul lui 2018-începutul lui 2019: Rusia va ataca Israelul.
 • 2020 – Venirea Anticristului care va conduce toată omenirea.
 • 2023 – A doua venire a lui Iisus Hristos şi salvarea celor credincioşi.
   
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: