Evenimentul Zilei > Actualitate > Detalii PICANTE: Fostul preşedinte al Ucrainei, „în relaţie” FIERBINTE cu sora BUCĂTĂRESEI?
Detalii PICANTE: Fostul preşedinte al Ucrainei, „în relaţie” FIERBINTE cu  sora BUCĂTĂRESEI?

Detalii PICANTE: Fostul preşedinte al Ucrainei, „în relaţie” FIERBINTE cu sora BUCĂTĂRESEI?

Deja s-a aflat în ce lux trăia fostul preşedinte Ianukovici. Iată că a venit şi rândul detaliilor picante, care nu au întârziat să apară.

"Odată ce revoluţionarii au fost Mejgorie şi au văzut totul cu prorpiii ochi, a venit timpul să se spună lucrurilor pe nume", a scris jurnalistul Serghei Leşcenko, care a fost acasă la Ianukovici, pe pagina sa de Facebook.

A postat fotografii

"Aşadar o aveţi în faţă pe soţia "civilă" a fostului preşedinte ucrainean Viktor Ianukovici, originară din localitatea Enakievo. Ea e soră dreaptă cu bucătăreasa lui Ianukovici, Nadejda Marinţeva", a scris Leşcenko, şi a postat fotografii cu sora bucătăresei lui Viktor Ianukovici. Despre care susţine, potrivit deschide.md, că este amanta fostului preşedinte al Ucrainei.

Conform pravda.com.ua., Nadejda Marinţeva a figurat în actele oficiale ale ultimei vizite a lui Ianukovici la forul de la Davos în calitate de "asisten-consultant al deputatului" şi a fost cazată nu la hotel, ca oficialii ucraineni, „ci direct în casa arendată pentru Ianukovici”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News