O noapte întreagă a trecut după ce soțul artistei a găsit-o pe aceasta căzută în casă, fără să ceară ajutorul la numărul de urgență 112.

Maria Macsim Nicoară s-ar fi întors acasă pe 9 mai, iar seara ar fi avut o discuție cu soțul ei. Ulterior, bărbatul s-ar fi dus la culcare, în jurul orei 21.00. În jurul orei 23.00, și-a găsit soția pe jos, după ce aceasta ar fi căzut pe scările interioare.

Abia dimineață, după opt ore de la nefericitul incident soacra artistei a dat telefon pentru a cere ajutor la 112.

În acel interval, femeia a fost schimbată de soț de haine, ocazie cu care i-ar fi transmis că se simte rău.

Acum, mezzosoprana se află internată în stare critică la Spitalul de Neurochirugie. Poliția a început o anchetă, iar soțul ei, Codrin Nicoară, este momentan martor în dosarul penal deschis în REM pentru tentativă de omor.

„Domnul Nicoară este extrem de afectat de cele întâmplate. În acest moment el a dat declarații în calitate de martor, nimic altceva”, a precizat Andrei Hoga, avocatul lui Codrin Nicoară.

În timpul care a trecut de la incident până la venirea echipajului medical Maria Macsim Nicoară i-ar fi spus soțului de mai multe ori că îi este rău. Din păcate, Codrin Nicoară nu ar fi realizat gravitatea situației. Nu a sunat la 112, crezând că partenera lui se simte rău pentru că a consumat alcool, potrivit cancan.ro