Evenimentul Zilei > International > Destinul unei românce din Marea Britanie. Ofițer de penitenciar, participă la concursuri de miss, absolventă de Economie, cunoscătoare a șapte limbi străine
Destinul unei românce din Marea Britanie. Ofițer de penitenciar, participă la concursuri de miss, absolventă de Economie, cunoscătoare a șapte limbi străine

Destinul unei românce din Marea Britanie. Ofițer de penitenciar, participă la concursuri de miss, absolventă de Economie, cunoscătoare a șapte limbi străine

Destin. Este ofițer în cadrul închisorii din Bristol, iar în timpul liber participă la concursuri de miss. Dar acesta este doar începutul.

Alina cunoaște șapte limbi străine și e absolventă de Economie. Și încă ceva. Concursurile de frumusețe la care participă au la bază strângerea de fonduri pentru activități caritabile.

Presa britanică scrie despre destinul admirabil al acestei femei, după cum arată portalul de limba română ziarulromanesc.net, care citează Bristol Live.

Nu întâmplător lucrează într-un domeniu sever, precum un penitenciar, având în vedere că tatăl ei este, la rândul său, ofițer. 

Mai întâi a fost lucrător social în închisoare, iar faptul că știe mai multe limbi străine, între care franceza, spaniola, italiana, portugheza, o face să fie extrem de prețioasă pentru colegii ei. Nu de puține ori a fost chemată să traducă dialogul între polițiști și deținuți de diverse nații.

În luna martie a participat semi-finala concursului la Miss Bristol Inspiration și astfel s-a calificat pentru finala națională.

„Vreau să arăt că există atât de multe moduri în care poți fi frumos – nu este vorba doar de cum arătați”,  conchide Alina.