Din 2014, Natalie a avut nu mai puțin de 80 de întâlniri în acest scop, mergând în vacanțe de lux alături de bărbați cu situații financiare foarte bune care i-au asigurat întreaga ședere în destinații precum Turcia, Abu Dhabi, Dubai, Maldive, Australia sau Statele Unite.

Tânăra nu numai că nu a avut nicio grijă în privința banilor necesari pentru bieletele de avion, cazare sau cheltuiala de zi cu zi, ba mai mult, bărbații cărora le oferea compania îi cumpărau haine de lux semnate de branduri renumite, îi însoțea pe aceștia la petreceri pe yahturile foarte scumpe închiriate ori deținute de sponsorii mărinimoși.

Natalie Wood susține că nu se consideră nicidecum o fire materialistă, însă disponibilitatea bărbaților cunoscuți pe site-ul călătorilor singuratici s-au combinat perfect cu pasiunea tinerei pentru călătorii și posibilitățile reduse în a-și împlini visul.

Printre cei 80 de bărbați pe care i-a însoțit în vacanțe, Natalie a cunoscut oameni din toate colțurile lumii și spune că nu regretă niciun moment petrecut lângă ei. Ba mai mult decât atât este nerăbdătoare să ajungă în destinațiile încă nevăzute în cele 80 de călătorii în jurul lumii, sub același obicei. Conștientă de eticheta și criticile atrase, tânăra pune toate cele spuse la adresa sa în baza unor răutăți născute din invidie.

Cei mai mulți dintre bărbații cunoscuți pe site-ul de întâlniri sunt mult mai în vârstă decât ea, de regulă afaceriști de succes. Estimează costurile pe care simpla sa prezență le implică lângă domnii generoși, undeva la 60.000 de lire.

Cei mai mulți dintre noi ar tinde să creadă că generozitatea celor cu care-și petrece timpul de la o călătorie la alta vine la pachet cu cerințe nu tocmai onorabile, însă Natalie povestește despre un bărbat din Kuwait care a insistat ca ea să vină în vizită, unde timp de o săptămână blonda s-a lăfăit în yahturi și apartamente de lux, primind lucruri la care nu visa în viața sa, toate astea fără ca ea să miște un deget. Admite însă că acolo unde există atracție, nu stă prea mult pe gânduri în ceea a-și oferi mai mult decât simpla prezență.

La momentul de față, Natalie se află la Miami, unde, desigur, a ajuns exact în aceleași circumstanțe și este nerăbdătoare să-și atingă următoarea țintă, scrie DailyMail.