Confirmarea făcută pentru AFP vine la câteva zile după ce revista Closer a scris că fostul şef al FMI şi-a luat bagajele şi a părăsit locuinţa de la Paris în care stăteau cei doi soţi. Un avocat al cuplului a anunţat ulterior că DSK şi soţia sa vor da în judecată publicaţia pentru „atentat la viaţa privată”.

Dominique Strauss-Kahn, în vârstă de 63 de ani, şi jurnalista Anne Sinclaire, actualmente director editorial la site-ul „Huffington Post” varianta franceză, sunt căsătoriţi de peste 20  de ani, scrie „Le Figaro”.
Cei doi au revenit la Paris, în septembrie 2011, după cei trei ani petrecuţi la Washington, unde DSK a fost director general al FMI până la 18 mai. El a demisionat din această funcţie în urma acuzaţiilor de viol şi agresiune sexuală aduse de o cameristă a hotelului Sofitel din New York.
Procesul penal în acest caz a fost abandonat la finele lui august, când procurorii au început să pună sub semnul întrebării credibilitatea cameristei. În schimb, procesul civil merge mai departe, la New York. Acest scandal de proporţii a pus punct carierei politice a lui Strauss Kahn, care urma să candideze la alegerile prezidenţiale din acest an din Franţa.
Ulterior, în februarie 2012, DSK a fost suspectat de implicare într-o reţea de prostituţie şi „ascunderea unor abuzuri de bunuri publice”, iar în martie a fost inculpat de „proxenetism într-o grupare organizată”, în aşa-numita afacere Carlton. În pofida tuturor acestor scandaluri răsunătoare, care o aduceau pe prima pagină a ziarelor, Sinclair şi-a susţinut, fără echivoc, soţul. Până acum o lună.