Evenimentul Zilei > Actualitate > Despărțire cu scântei. ”Unchiul Fester” a schimbat yalele, a mutat lucrurile și a pus pa la soacră, logodnică și copil
Despărțire cu scântei. ”Unchiul Fester” a schimbat yalele, a mutat lucrurile și a pus pa la soacră, logodnică și copil

Despărțire cu scântei. ”Unchiul Fester” a schimbat yalele, a mutat lucrurile și a pus pa la soacră, logodnică și copil

Dramoleta din familia liderului PSD, Codrin Ștefănescu este departe de a se încheia. Astfel, profitând de plecarea în vacanță a logodnicei, soacrei și copilului, Ștefănescu a acționat cu tact și i-a evacuat din locuința sa, schimbând yalele și mutându-le lucrurile în mare taină, într-un apartament închiriat de pe Șoseaua Ștefan cel Mare.

”Într-adevăr, Alice s-a despărţit de Codrin Ştefănescu, dar nu a considerat necesar să facă public acest lucru, fiind viaţa ei privată. După despărţire, în timp ce se afla în vacanţă alături de fiul lor Radu şi de mama sa, domnul Ştefănescu i-a evacuat din casă fără a-i înştiinţa în prealabil şi a schimbat yalele, pentru a nu mai avea acces. Ei încă locuiau acolo la momentul plecării din ţară. Şi îl aşteptau să vină în Franţa, unde se aflau, pentru a sărbători ziua lui Răducu”, au declarat surse apropiate de familia liderului PSD, citate de cancan.ro.

Potrivit acestora, când Alice s-a întors în țară din Franța, Codrin a  refuzat să mai răspundă la telefon și chiar a chemat o firmă de pază să se asigure că prezența fostei soții nu îi mai stânjenește locuința.

Pe de altă parte, sursa citată de jurnaliștii de la cancan au mai arătat faptul că  au mai existat episoade când ”Fester” (n.r.aşa este poreclit Codrin Ştefănescu datorită asemănării cu personajul Unchiul Fester din serialul «Familia Adams»), în toiul unor accese de furie, a ameninţat-o pe soție că o dă afară din casă, dar nu a făcut-o.

 Liderul PSD i-ar mai fi spus celei care urma să îi devină soţie că a ales acest mod de a se despărţi tocmai pentru a fi sigur că scapă de ei (logodnică, micuţ şi soacră) definitiv.

Mărturii uluitoare vin şi despre legătura pe care Codrin Ştefănescu o are cu Cristiana Dănilă, una dintre secretarele PSD, care i-au spart casa.

”Nu mă miră promovarea secretarei (la cabinetul ministrului pentru IMM-uri, Ilan Laufer, n.r.) deoarece se vedea că omul (Codrin Ştefănescu, n.r.) este leşinat ca un căţeluş după ea. În înregistrările video (de la reşedinţa politicianului, n.r.) se observă că a ieşit la poartă cu cinci minute înainte şi o aştepta nerăbdător, iar la plecare a sărutat-o apăsat pe gură, în faţa casei, nepăsându-i că îi poate vedea cineva. Apoi a condus-o la taxi ca un adevărat gentleman”, a adăugat sursa citată de jurnaliștii de la CanCan.

 În momentul de faţă, Codrin Ştefănescu refuză orice contact cu fosta lui logodnică, iar situaţia a rămas în aer.

Alice Constantinică şi Codrin Ştefănescu au avut o relaţie de aproape trei ani, iar în iulie 2016 a venit pe lume băieţelul lor, Radu. Flacăra iubirii s-a aprins între Alice şi Codrin, care are cu 20 de ani mai mult decât ea, în momentul în care drumurile li s-au intersectat. În vârstă de 24 de ani, Alice a venit în Capitală pentru a studia Dreptul, iar o perioadă a cochetat şi cu cariera de model.