Evenimentul Zilei > International > Designer celebru atacat cu toporul
Designer celebru atacat cu toporul

Designer celebru atacat cu toporul

Un celebru designer vestimentar a ajuns să fie atacat cu topoare în plină stradă. Nu a stat pe gânduri, a început să țipe și să se lupte cu tâlharii.

Protagonista e Amanda Wakeley, cunoscut designer vestimentar . Ținutele ei sunt printre preferatele Casei Regale britanice. Un palton alb imaginat de aceasta a fost purtat de Meghan Markle la un dineu dat în cinstea socrului său, Prințul Charles, în luna martie, și a făcut furori, fiind etalat și cu alte ocazii. Și cumnata sa, Kate Middleton are în garderobă ținute semnate de designer.

Amanda Wakeley, 57 de ani, se pregătea, miercuri dimineață, să plece cu mașina, un Porsche Carrera, când a fost atacată. Indidentul s-a întâmplat în vestul Londrei. Hoții au încercat să îi smulgă ceasul scump de la mână, dar designerul s-a luptat cu ei

”Am auzit un zgomot ca și cum era un fluier pentru câini. Apoi am văzut doi bărbați și o motoretă. Unul dintre bărbați se chinuia să sustragă ceasul de la mână femeii. Celălalt și-a deschis jacheta și își ascundea toporul. Ea se lupta cu ei și nu putea să scape. Țipa și tremura. Oamenii din jur au început să sune la poliție”, a povestit un martor, citat de Mirror.