Evenimentul Zilei > Actualitate > Descoperire macabră în Capitală. Un nou caz „Cosmin Mărculescu”! Se întâmplă tot mai des
Descoperire macabră în Capitală. Un nou caz „Cosmin Mărculescu”! Se întâmplă tot mai des

Descoperire macabră în Capitală. Un nou caz „Cosmin Mărculescu”! Se întâmplă tot mai des

Sâmbătă noapte, autoritățile au făcut o descoperire macabră în Capitală.

Un fost polițist, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit mort în locuința sa din Sectorul 4 al Capitalei. Bărbatul locuia singur în acel apartament.

Descoperirea macabră a fost făcută după ce vecinii acestuia i-ar fi alertat prietenii. Vecinii au declarat că ar fi simțit un miros puternic venind din locuința fostului polițist.

Potrivit primelor investigații, bărbatul ar fi decedat în urmă cu aproximativ o săptămână și nu prezenta urme de violență pe corp. Anchetatorii nu iau în calcul varianta unei morți suspecte, scrie Știrile Pro TV.

Caz similar cu a lui Cotin Mărculescu

Costin Mărculescu a fost găsit mort, pe data de 10 iunie, în locuinţa sa. Vecinii săi au dat alerta, pentru că actorul nu mai fusese văzut de mai mult de trei zile şi nici nu răspundea la uşă. Anunțul a fost făcut în emisiunea Xtra Night Show, prezentată de Dan Capatos, la Antena 1. Costin Mărculescu a murit la vârsta de 50 de ani.

Un reporter al emisiunii Xtra Night Show a relatat că vecinii au început să se îngrijoreze după ce nu l-au văzut de mai multe zile. Câinele actorului lătra încontinuu, iar apoi s-a spart o țeavă din apartamentul lui Costin Mărculescu, fiind inundate și alte apartamente.

Potrivit unor surse din cadrul ISU, actorul a fost găsit mort cada sa. Mai multe echipaje au intervenit, după ce vecinii au alertat autoritățile.

Potrivit unor surse din cadrul ISU, actorul a fost găsit mort cada sa. Mai multe echipaje au intervenit, după ce vecinii au alertat autoritățile.

Costin Mărculescu avea probleme cu inima, a mărturisit fosta iubită a actorului, Cristina. Aceasta a spus că, în perioada în care erau împreună, ambulanța venea des la actor, din cauza problemelor de sănătate.

Moartea lui Costin Mărculescu se aseamănă cu decesul Cristinei Țopescu, care a fost găsită fără suflare în locuinţa sa, după ce o vecină nu o mai văzuse de trei săptămâni.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: