Evenimentul Zilei > International > Descoperire MACABRĂ. Criminaliștii au fost îngroziți când au văzut asta
Descoperire MACABRĂ. Criminaliștii au fost îngroziți când au văzut asta

Descoperire MACABRĂ. Criminaliștii au fost îngroziți când au văzut asta

În apropierea unei autostrăzi din sudul Marii Britanii, care trece pe lângă stațiunea Weston-sur-Mare a fost descoperit trupul unui bărbat decedat. Cadavrul a fost descoperit într-un cort, da un an după deces.

Descoperirea macabră a fost făcută de un grup de turiști aflați întâmplător în zonă.

Datorită perioadei mari de timp care a trecut de la data decesului și până la descoperirea cadavrului, medicii legiști au identificat cu mare greutate persoana decedată. În plus, din datele criminaliștilor  s-a aflat că decedatul era un om fără adăpost.

 „Este un caz foarte trist. Omul dormea în condiții dificile, iar moartea lui a trecut neobservată. Se pare că a murit cu cel puțin un an înainte să fie descoperit și rămâne destul de dificil să stabilim cu exactitate cine e”, a declarat polițistul Andy Henderson.

În cortul în care a fost descoperit cadavrul se găseau un permis de conducere și un certificat de naștere, ceea ce i-a făcut pe polițiști să presupună că bărbatul ar fi Peter Thomas Harrison din Birmingham. El ar fi avut 59 sau 60 de ani când a murit.

„Credem că era șofer și că a petrecut ultimii ani în zona Weston-super-Mare. Am depus eforturi pentru a-i găsit cele mai apropiate rude și acum am reușit să stăm de vorbă cu ele. Le vom oferi susținere cât timp va dura procesul de identificare oficială”, a mai precizat polițistul.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: